221. Kan geen verbinding maken met de FTP-service op de internetserver Fout 3678 Kan geen verbinding maken met de FTP-service op de internetserver. Zorg ervoor dat de FTP-service correct werkt op de server en anonieme verbindingen ondersteunt.
222. Kan een bestand op de server niet verwijderen met FTP Fout 3682 Kan een bestand op de server niet verwijderen via FTP. Zorg ervoor dat FTP-dropbox lees- en schrijfrechten heeft.
223. Kan bestand niet openen met FTP-service Fout 3679 Het niet openen van het bestand met de FTP-service. Zorg ervoor dat FTP-dropbox leesrechten heeft.
224. Kan het HTTP-verzoek om internetsynchronizer op de internetserver te starten niet uitvoeren Fout 3677 Het niet uitvoeren van het HTTP-verzoek om internetsynchronisatie op de internetserver te starten. Gebruik Replicatiebeheer om internetsynchronisatie op de internetserver te configureren.
225. Kan niet lezen van een internethandvat Fout 3675 Kan niet lezen van een internethandvat. Probeer de bewerking opnieuw.
226. Kan niet schrijven naar een internet-handle Fout 3676 Kan niet schrijven naar een internethandvat. Probeer de bewerking opnieuw.
227. Veld '|1' bestaat niet in bestemmingstabel '|2 Fout 2391 Veld '|1' bestaat niet in doeltabel '|2.'@Microsoft Office Access kan de toevoegbewerking niet voltooien. De bestemmingstabel moet dezelfde velden bevatten als de tabel waaruit u plakt.@@1@@@1.
228. Bestand niet gevonden Fout 29060 Bestand niet gevonden.@@@1@@@1.
229. Aantal vergrendelingen voor delen van bestanden overschreden Fout 3052 Aantal vergrendelingen voor delen van bestanden overschreden. Verhoog MaxLocksPerFile registervermelding.
230. Filteren op selectie van een gedeeltelijke waarde wordt alleen ondersteund voor velden die tekengegevens bevatten Fout 6006 Filteren op selectie van een gedeeltelijke waarde wordt alleen ondersteund voor velden die tekengegevens bevatten.@@@1@@@1.
231. Voor de eigenschap TopValues ​​in het eigenschappenblad van de query moet u een getal groter dan nul invoeren Fout 2346 Voor de eigenschap TopValues ​​in het eigenschappenblad van de query moet u een getal groter dan nul invoeren.@@@1@@@1.
232. Voor de eigenschap TopValues ​​in het eigenschappenblad van de query moet u een geheel getal invoeren dat groter is dan nul Fout 2344 Voor de eigenschap TopValues ​​in het eigenschappenblad van de query moet u een geheel getal groter dan nul invoeren.@@@1@@@1.
233. Groepsinformatie kan alleen worden gewijzigd in de lay-outweergave en ontwerpweergave Fout 6041 Groepsinformatie kan alleen worden gewijzigd in Layout View en Design View.@@@1@2@5054@1.
234. Indexen moeten namen hebben Fout 2395 Indexen moeten namen hebben.@@@1@@@1.
235. Internetsynchronisatie is onverwacht afgesloten op de server Fout 3683 Internet-synchronizer is onverwacht afgesloten op de server. Bekijk de partnerreplica-uitwisselingsgeschiedenis op de internetserver om het probleem te achterhalen.
236. Ongeldig argument in script Fout 7837 Ongeldig argument in script.@@@1@@@1.
237. Ongeldige verbindingsreeks Fout 6009 Ongeldige verbindingsreeks.@U moet mogelijk een geldige verbindingsreeks opgeven en het opnieuw proberen.@@1@@@1.
238. ongeldige invoer Fout 3411 Ongeldige invoer. Kan trapsgewijze bewerking in tabel '|1' niet uitvoeren omdat de ingevoerde waarde te groot is voor veld '|2'.
239. Ongeldige bestandsnaam Fout 31533 Ongeldige bestandsnaam.@@@1@@@1.
240. Ongeldige parameters voor ExportXML Fout 31535 Ongeldige parameters voor ExportXML.@Press Help voor meer informatie.@@2@2@5170@1.