201. Dubbele groepsnaam@Een groep met de naam | bestaat al Fout 31617 Dubbele groepsnaam@Een groep met de naam | bestaat al. Geef een andere naam op voor de groep.@@1@@@1.
202. Dubbele itemnaam@Een item met de naam | bestaat al in de lijst Categorieën Fout 31616 Dubbele itemnaam@Een item met de naam | bestaat al in de lijst Categorieën. Geef een andere naam op voor het item.@@1@@@1.
203. Ofwel een object gebonden aan tabel '|' is open of een andere gebruiker heeft de tafel open Fout 10009 Ofwel een object gebonden aan tabel '|' is open of een andere gebruiker heeft de tafel open. Wilt u de tabel openen als alleen-lezen?@Om de tabel als alleen-lezen te openen, klikt u op Ja.@Om de tabel te openen als lezen/schrijven, klikt u op Nee, zorg ervoor dat de tabel en alle objecten die aan
204. Voer een geldige datum in Fout 31624 Voer een geldige datum in.@@@1@@@1.
205. voer een geldige waarde in Fout 31625 Voer een geldige waarde in.@@@1@@@1.
206. Voer een nul of groter dan nul getal in voor deze optie Fout 2061 Voer een nul of groter dan nul getal in voor deze optie.@@@1@@@1.
207. Voer een OLE/DDE Timeout-instelling in van 0 tot 300 seconden Fout 2050 Voer een OLE/DDE Timeout-instelling in van 0 tot 300 seconden.@@@1@@@1.
208. Fout '|' in de standaardwaarde Fout 7897 Fout '|' in de standaardwaarde.@@@2@1@2264@1.
209. Fout '|' in de validatieregel Fout 7896 Fout '|' in de validatieregel.@@@2@1@687@1.
210. Fout bij evalueren | CHECK beperking Fout 3802 Fout bij evalueren | CONTROLEER beperking. |.
211. Er zijn fouten opgetreden bij het converteren van |1 validatieregels en standaardwaarden Fout 7902 Er zijn fouten opgetreden bij het converteren van |1 validatieregels en standaardwaarden.@Zie foutentabel '|2' voor een lijst met fouten.@@1@@@1.
212. Er zijn fouten opgetreden tijdens de bewerking van de databaseoverdracht Fout 7839 Er zijn fouten opgetreden tijdens de databaseoverdracht.@@@1@@@1.
213. Er zijn fouten opgetreden tijdens het opslaan Fout 2385 Er zijn fouten opgetreden tijdens het opslaan. |@@@1@@@1.
214. Er zijn fouten opgetreden tijdens het opslaan Fout 6000 Er zijn fouten opgetreden tijdens het opslaan.@@@1@@@1.
215. De uitvoering van deze toepassing is gestopt vanwege een runtime-fout Fout 7898 De uitvoering van deze applicatie is gestopt vanwege een runtime-fout.@De applicatie kan niet doorgaan en wordt afgesloten.@@1@@@3.
216. Bestaande gegevens zijn in strijd met de nieuwe regel voor recordvalidatie Fout 10021 Bestaande gegevens zijn in strijd met de nieuwe regel voor recordvalidatie.@Wilt u blijven testen met de nieuwe regel?* Klik op Ja om de nieuwe regel te behouden en door te gaan met testen.* Om terug te keren naar de oude regel en door te gaan met testen, klikt u op Nee.* Om stop met testen, klik op Annuleren.@@13@@@1
217. Bestaande gegevens zijn in strijd met de nieuwe regel voor recordvalidatie Fout 10027 Bestaande gegevens schenden de nieuwe regel voor recordvalidatie.@Wilt u doorgaan met het testen van gegevens met deze nieuwe regel?* Klik op Ja om door te gaan met testen op andere nieuwe regelovertredingen.* Klik op Nee om alleen de oude validatieregels te blijven testen.* Om te stoppen met testen,
218. Bestaande gegevens schenden de nieuwe instelling voor de eigenschap '|1' voor veld '|2 Fout 10022 Bestaande gegevens schenden de nieuwe instelling voor de eigenschap '|1' voor veld '|2.'@Wilt u blijven testen met de nieuwe instelling?* Om de nieuwe instelling te behouden en door te gaan met testen, klikt u op Ja.* Om terug te keren naar de oude instelling en doorgaan met testen, klik op Nee.* Om te stoppen
219. Mislukt het verkrijgen van een bestand van de server via FTP Fout 3680 Fout bij het verkrijgen van een bestand van de server via FTP. Zorg ervoor dat FTP-dropbox leesrechten heeft.
220. Fout bij het plaatsen van een bestand op de server via FTP Fout 3681 Fout bij het plaatsen van een bestand op de server via FTP. Zorg ervoor dat FTP-dropbox schrijfrechten heeft.