1. BADSOURCESSIZE Fout -3 BADSOURCESSIZE. Setup heeft een bestand gedetecteerd dat het probeerde te installeren met een andere grootte dan het bestand dat bij DirectX 5.0 werd geleverd.
2. BADSOURCETIME Fout -4 BADSOURCETIME. Setup heeft een bestand gedetecteerd dat het probeerde te installeren met een andere datum dan het bestand dat bij DirectX 5.0 werd geleverd.
3. BADWINDOWSVERSIE Fout -1 BADWINDOWSVERSIE. DirectX kan niet worden uitgevoerd op deze versie van Windows. Deze versie van Windows is ofwel Windows 3.x of een versie van Windows NT die deze versie van DirectX niet ondersteunt. Probeer a.u.b. niet om DirectX te installeren, behalve in deze besturingssystemen:
4. CANTFINDDIR Fout -8 KANTVINDDIR. Setup kan geen map vinden die nodig is om DirectX 5.0 te installeren.
5. CANTFINDINF Fout -7 CANTFINDINF. Setup kon geen van de.inf-bestanden vinden die werden gebruikt om DirectX 5.0 te installeren (bijvoorbeeld het bestand Directx.inf of Ddraw.inf).
6. D2DERR_MAX_TEXTURE_SIZE_EXCEEDED Fout 0x8899000F D2DERR_MAX_TEXTURE_SIZE_EXCEEDED. De gevraagde DirectX-oppervlakte overschreed de maximale textuurgrootte.
7. Directx 11-fout Fout 11 Fout 11: DirectX heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
8. Directx 2.0-fout Fout 2 Fout 2: DirectX heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
9. Directx 2156 Foutherstel Fout 2156 Fout 2156: DirectX heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
10. Directx 9-fout Fout 9 Fout 9: DirectX heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
11. Directx 9C-fout Fout 9C Fout 9C: DirectX heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
12. Directx-code niet-herkende fout 0Xffffffff Fout 0xFFFFFFFF Fout 0xFFFFFFFF: DirectX heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
13. Directx-fout 0167 Fout 167 Fout 167: DirectX heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
14. Directx-fout 0X0 S_Ok Fout 0x0 S_OK Fout 0x0 S_OK: DirectX heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
15. Directx-fout 0X8007 Fout 0x8007 Fout 0x8007: DirectX heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
16. Directx-fout 0X887A0001 Fout 0x887A0001 Fout 0x887A0001: DirectX heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
17. Directx-fout 0X887A0002 Fout 0x887A0002 Fout 0x887A0002: DirectX heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
18. Directx-fout 100 Fout 100 Fout 100: DirectX heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
19. Directx-fout 1002 Fout 1002 Fout 1002: DirectX heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
20. Directx-fout 1023 Fout 1023 Fout 1023: DirectX heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.