1. Acronis PC-back-upfout 1 Fout 1 Kan de XML niet parseren.
2. Acronis PC-back-upfout 10 Fout 10 Bestand 'Archief(1).xml' met meta-informatie is beschadigd.
3. Acronis PC-back-upfout 1060 Fout 1060 Geen bewerking om uit te voeren.
4. Acronis PC-back-upfout 20.250.685 (0x135003D) Fout 20.250.685 (0x135003D) Opdracht 'Back-upplan uitvoeren 'StartTimeout'' is mislukt.
5. Acronis PC-back-upfout 207 Fout 207 Kan geen archief maken op locatie 'arl: /AF61C72E-D618-4FBA-9EAA-42EB160A6672/D3BDE779-FF55-48CB-971C-014630946431'.
6. Acronis PC-back-upfout 3 Fout 3 Back-up is mislukt.
7. Acronis PC-back-upfout 65520 Fout 65520 %1 is geen geldige Win32-toepassing.
8. Acronis PC-back-upfout 7585:E000101F4 Fout 7585:E000101F4 Kan gegevens niet van de schijf lezen.
9. Kan de grootte van het volume niet wijzigen Fout 75 Het volume kan niet worden aangepast. De bronschijven zijn groter dan 127 GB. Microsoft Virtual PC ondersteunt geen schijven die groter zijn dan 127 GB. Tijdens de conversie probeert Acronis Backup het formaat van de volumes te wijzigen. Als de back-upgegevens meer dan 127 GB in beslag nemen op een volume, is de v
10. Opdracht 'Back-up maken' is mislukt Fout 61 Opdracht 'Back-up maken' is mislukt. Deze fout treedt op als de back-upbestemming een lange initialisatietijd heeft. Dat kan zijn in omgevingen zoals SAN of complexe RAID of dynamische schijfconfiguraties.
11. Kan geen verbinding maken met het proces Fout 11 Kan geen verbinding maken met het proces. Deze fout treedt op als de back-upbestemming een lange initialisatietijd heeft. Dat kan zijn in omgevingen zoals SAN of complexe RAID of dynamische schijfconfiguraties.
12. Kan schijven niet kopiëren Fout 24 Kan schijven niet kopiëren. De bronschijven zijn groter dan 127 GB. Microsoft Virtual PC ondersteunt geen schijven die groter zijn dan 127 GB. Tijdens de conversie probeert Acronis Backup het formaat van de volumes te wijzigen. Als de back-upgegevens meer dan 127 GB in een volume in beslag nemen,
13. Kan bronschijven niet kopiëren naar een nieuwe virtuele machine Fout 32867 Kan bronschijven niet kopiëren naar een nieuwe virtuele machine. De bronschijven zijn groter dan 127 GB. Microsoft Virtual PC ondersteunt geen schijven die groter zijn dan 127 GB. Tijdens de conversie probeert Acronis Backup het formaat van de volumes te wijzigen. Als back-upgegevens meer in beslag nemen
14. ProtectCommand: kan de opdracht niet uitvoeren Fout 41 ProtectCommand: kan de opdracht niet uitvoeren. Deze fout treedt op als de back-upbestemming een lange initialisatietijd heeft. Dat kan zijn in omgevingen zoals SAN of complexe RAID of dynamische schijfconfiguraties.
15. De bewerking is verlopen Fout 12 De bewerking is verlopen. Deze fout treedt op als de back-upbestemming een lange initialisatietijd heeft. Dat kan zijn in omgevingen zoals SAN of complexe RAID of dynamische schijfconfiguraties.