1. Een aanroep van een OLE-systeemfunctie was niet succesvol Fout 3448 Een aanroep van een OLE-systeemfunctie is niet gelukt. Probeer de toepassing die de fout heeft geretourneerd opnieuw te installeren.
2. Een voorwaardelijke opmaakuitdrukking mag niet langer zijn dan 946 tekens Fout 31001 Een voorwaardelijke opmaakexpressie mag niet langer zijn dan 946 tekens.@@@1@@@1.
3. Er is een verbindingsfout opgetreden Fout 53 Fout 53: Comodo Cloud Drive heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
4. Een kopie van de database is verplaatst. Fout 31627 Een kopie van de database is verplaatst naar |. Doorgaan met het openen van het huidige bestand?.
5. Een aangepaste macro in dit rapport kan niet worden uitgevoerd en verhindert dat het rapport wordt weergegeven Fout 32523 Een aangepaste macro in dit rapport is niet uitgevoerd en verhindert dat het rapport wordt weergegeven.@@@1@@@1.
6. Een Design Master of Replica kan niet worden geconverteerd naar het Access 2007-bestandsformaat Fout 32570 Een Design Master of Replica kan niet worden geconverteerd naar het Access 2007-bestandsformaat.@@@1@@@1.
7. Er is een fatale fout opgetreden tijdens de installatie Fout 1603 Er is een fatale fout opgetreden tijdens de installatie. Fout 1603 is een algemene fout die wordt gegenereerd door de Microsoft Windows Installer (MSI) die aangeeft dat er een probleem is opgetreden tijdens de installatie van uw Autodesk-product. Deze fout is niet specifiek voor een bepaald
8. Er ontbreekt een veldnaam Fout 2360 Er ontbreekt een veldnaam.@U hebt een gegevenstype of een beschrijving voor een veld gedefinieerd zonder de veldnaam op te geven.@Voer een naam in voor het veld of verwijder de rij.@1@@@1.
9. Een vereist bestand kan niet worden geïnstalleerd Fout 1330 "Fout 1330. Een vereist bestand kan niet worden geïnstalleerd omdat het cabinetbestand C: \Users\Username\AppData\LocalLow\Sun\Java\jre1.6.0_18\Data1.cab een ongeldige digitale handtekening heeft. ""Fout 1330" " bij het installeren van een Java Runtime Environment 6-update. Oorzaak
10. Een bestand/map wordt gebruikt door een ander programma Fout 90 Fout 90: Comodo Cloud Drive heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
11. Een formulier kan niet worden verplaatst of vergroot of verkleind als het is geminimaliseerd of gemaximaliseerd Fout 384 De eigenschappen Links, Boven, Hoogte en Breedte kunnen niet worden gewijzigd op een geminimaliseerd of gemaximaliseerd formulier.
12. Een formulier of rapport kan niet het subgegevensblad van een tabel of query zijn Fout 6001 Een formulier of rapport kan niet het subgegevensblad van een tabel of query zijn.@Alleen een tabel of query kan in een andere tabel of query worden ingevoegd.@@1@@@1.
13. Van een formulier met een subformulierobject kan de eigenschap DefaultView niet zijn ingesteld op Doorlopende formulieren Fout 8500 Een formulier met een subformulierobject kan de eigenschap DefaultView niet hebben ingesteld op Doorlopende formulieren.@U heeft geprobeerd een subformulier toe te voegen aan een formulier in de ontwerpweergave.Microsoft Office Access stelt de eigenschap opnieuw in op Eén formulier.@@1@@@1 .
14. Een lijst met de naam '|' bestaat al Fout 31590 Een lijst met de naam '|' bestaat al. U moet een andere naam gebruiken of naar de site gaan en de lijst verwijderen.
15. Er bestaat al een lijst met de opgegeven naam Fout 31580 Er bestaat al een lijst met de opgegeven naam. Typ een andere naam en probeer het opnieuw.
16. Een macro kan zichzelf maximaal 20 keer aanroepen Fout 2525 Een macro kan zichzelf maximaal 20 keer aanroepen.@Uw macro bevat een actie Macro uitvoeren die dezelfde macro meer dan 20 keer aanroept.@Gebruik een voorwaarde om de macro te stoppen nadat deze 20 keer is uitgevoerd, of roep een andere macro aan met de VoerMacro-actie uit.@1@@@1.
17. Er is een netwerkfout opgetreden tijdens het lezen van het bestand Fout 1316 Er is een netwerkfout opgetreden bij het lezen van het bestand: C:\WINDOWS\Installer\SZProBASE.msi.
18. Er is een netwerkfout opgetreden tijdens het lezen Fout 1316 Fout 1316. Er is een netwerkfout opgetreden tijdens het lezen van C\windows\installer\adobe photoshop elements 10.msi.
19. Een eerdere verwijdering van Java is nooit voltooid Fout 25025 Een eerdere verwijdering van Java is nooit voltooid. U moet uw computer opnieuw opstarten voordat u Java installeert.
20. Er is een probleem opgetreden met de licentieverlening van dit product Fout 213 8 Er is een probleem opgetreden met de licentieverlening van dit product. Start het product opnieuw en start het opnieuw. Als dit probleem zich blijft voordoen na het opnieuw opstarten, neem dan contact op met de klantenservice voor verdere hulp en vermeld de foutcode die onderaan dit scherm wordt weergegeven.