21. Er is een probleem opgetreden met de licentieverlening van dit product Fout 213:19 Fout 213: 19. Er is een probleem opgetreden met de licentieverlening van dit product.
22. Er is een probleem opgetreden in uw database Fout 3428 Er is een probleem opgetreden in uw database. Corrigeer het probleem door de database te repareren en te comprimeren.
23. Er is een probleem opgetreden toen Microsoft Office Access probeerde toegang te krijgen tot het OLE-object Fout 2756 Er is een probleem opgetreden toen Microsoft Office Access probeerde toegang te krijgen tot het OLE-object.@Sluit het Microsoft Office Access-formulier of rapport dat het OLE-object weergeeft, en sluit de OLE-server. Open vervolgens het formulier of rapport opnieuw om te zien of het OLE-object kan worden weergegeven
24. Er is een probleem opgetreden toen Microsoft Office Access probeerde toegang te krijgen tot de | object Fout 2713 Er is een probleem opgetreden toen Microsoft Office Access probeerde toegang te krijgen tot de | object.@* Mogelijk hebt u een ongeldige bestandsnaam of een ongeldige gegevenseenheid (zoals een celbereik van een werkblad) opgegeven in het bestand voor het OLE-object.* Het bestand dat u hebt opgegeven
25. Er is een probleem opgetreden bij het openen van de | object Fout 2719 Er is een probleem opgetreden bij het openen van de | object.@* De OLE-server is mogelijk niet beschikbaar omdat deze zich op een netwerkserver bevindt en u de verbinding hebt verbroken. Probeer de verbinding opnieuw tot stand te brengen.* Het OLE-object is mogelijk opgeslagen in een gekoppeld bestand, maar het bestand is niet beschikbaar
26. Er is een probleem opgetreden terwijl Microsoft Office Access aan het communiceren was met de OLE-server Fout 2754 Er is een probleem opgetreden terwijl Microsoft Office Access aan het communiceren was met de OLE-server.@Probeer een of meer van de volgende oplossingen: * Zorg ervoor dat u bent verbonden met de netwerkserver waarop de OLE-servertoepassing zich bevindt.* Sluit de OLE-server en start deze opnieuw
27. Een eigenschap- of methodeaanroep kan geen verwijzing naar een privé-object bevatten, noch als argument, noch als retourwaarde Fout 98 Privé-objecten mogen nooit buiten een project worden doorgegeven.
28. Er bestaat al een relatie Fout 10601 Er bestaat al een relatie.@Wilt u de bestaande relatie bewerken? Om een ​​nieuwe relatie aan te maken, klikt u op Nee.@@13@@@2.
29. Er ontbreekt een vereiste minimum- of maximumwaarde Fout 7967 Een vereiste minimum- of maximumwaarde ontbreekt.@@@1@@@1.
30. Een RunSQL-actie vereist een argument dat bestaat uit een SQL-instructie Fout 2342 Een RunSQL-actie vereist een argument dat bestaat uit een SQL-instructie.@Een actiequery die records toevoegt, begint bijvoorbeeld met INSERT INTO. Een gegevensdefinitiequery waarmee een tabel wordt gemaakt, begint met CREATE TABLE.@@1@1@3698@1.
31. Een script is langer uitgevoerd dan de standaard time-outperiode van 15 seconden Fout 1502 Een script is langer uitgevoerd dan de standaard time-outperiode van 15 seconden. 1502 Een script is langer uitgevoerd dan de standaard time-outperiode van 15 seconden. Een script dat wordt uitgevoerd na de time-outperiode. (De standaard time-outperiode is 15 seconden.) Af
32. Een serverfilter kan niet worden toegepast op een opgeslagen procedure Recordbron Fout 30012 Een serverfilter kan niet worden toegepast op een recordbron voor een opgeslagen procedure. Filter niet toegepast.
33. Er ontbreekt een splitsing of de back-up is onverwacht afgebroken Fout 103 Fout 103: Comodo Cloud Drive heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
34. Een ondersteunend bestandspad voor deze gegevenstoegangspagina is gewijzigd buiten Access Fout 2883 Een ondersteunend bestandspad voor deze gegevenstoegangspagina is buiten Access gewijzigd.@Sla deze pagina op een andere locatie op en zorg ervoor dat alle ondersteunende bestanden behouden blijven.@@1@@@1.
35. Er is een systeemfout opgetreden of er is onvoldoende geheugen vrij om Microsoft Office Access te starten Fout 2042 Er is een systeemfout opgetreden of er is onvoldoende geheugen vrij om Microsoft Office Access te starten. Sluit onnodige programma's en probeer het opnieuw.
36. Een systeembron die nodig is voor het weergeven van de | object is niet beschikbaar Fout 2690 Een systeembron die nodig is voor het weergeven van de | object is niet beschikbaar.@Uw computer heeft mogelijk onvoldoende geheugen.@Sluit onnodige programma's en probeer de bewerking opnieuw.Voor meer informatie over het vrijmaken van geheugen zoekt u in de Microsoft Windows Help-index naar 'geheugen,
37. Een unieke record-ID kan niet uit meer dan 10 velden bestaan Fout 7887 Een unieke record-ID mag niet uit meer dan 10 velden bestaan.@@@1@@@1.
38. Een waarde die u heeft ingevoerd voor het argument spreadsheettype is ongeldig Fout 2508 Een waarde die u hebt ingevoerd voor het argument spreadsheettype is ongeldig.@U hebt de methode TransferSpreadsheet gebruikt en een uitdrukking in het argument spreadsheettype levert geen geldige numerieke waarde op.@Geldige waarden zijn 0, 2, 3, 4, 5, 6 , 7 en 8. Merk op dat 1
39. Een waarde die u hebt ingevoerd voor het argument Overdrachtstype is ongeldig Fout 2506 Een waarde die u hebt ingevoerd voor het argument Type overdracht is ongeldig.@Een uitdrukking in het argument Type overdracht levert geen geldige numerieke waarde op.@Geldige waarden voor het argument Type overdracht zijn als volgt: * 0, 1 en 2 voor de TransferDatabase-actie
40. Toegang 2007 Fout 0 Fout 0 Fout 0: Microsoft Access heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.