61. 0x80242013 WU_E_UH_BADCBSPACKAGEID Uppdateringsmetadata innehåller en ogiltig CBS -paketidentifierare.
62. 0x80242012 WU_E_UH_UNEXPECTEDCBSRESPONSE Uppdateringshanteraren har fått ett oväntat svar från CBS.
63. 0x80242011 WU_E_UH_TOOMANYNEDLADDNINGSFÖRFÖRANDEN Uppdateringshanteraren har överskridit det maximala antalet nedladdningsbegäranden.
64. 0x80242010 WU_E_UH_FALLBACKERROR Uppdateringshanteraren gick inte tillbaka till det fristående innehållet.
65. 0x8024200F WU_E_UH_INCONSISTENT_FILE_NAMES Filnamnen i uppdateringsmetadata och i uppdateringspaketet är inkonsekventa.
66. 0x8024200E WU_E_UH_NOTIFYFAILURE Uppdateringshanteraren kunde inte skicka meddelande om statusen för installationen (avinstallera).
67. 0x8024200D WU_E_UH_NEEDANOTHER LADDA NED Uppdateringshanteraren installerade inte uppdateringen eftersom den måste laddas ner igen.
68. 0x8024200C WU_E_UH_FALLBACKTOSELFCONTAINED Uppdateringshanteraren bör ladda ner fristående innehåll i stället för deltakomprimerat innehåll för uppdateringen.
69. 0x8024200B WU_E_UH_INSTALLERFAILURE Installationsprogrammet misslyckades med att installera (avinstallera) en eller flera uppdateringar.
70. 0x8024200A WU_E_UH_CANREQUIREINPUT En begäran till hanteraren om att installera en uppdatering kunde inte slutföras eftersom uppdateringen kräver användarinmatning.
71. 0x80242009 WU_E_UH_BADHANDLERXML En åtgärd kunde inte slutföras eftersom den hanteringsspecifika metadata är ogiltig.
72. 0x80242008 WU_E_UH_OPERATIONCANCELLED En åtgärd som utfördes av uppdateringshanteraren avbröts.
73. 0x80242007 WU_E_UH_INSTALLERHUNG En åtgärd kunde inte slutföras eftersom installationsprogrammet överskred tidsgränsen.
74. 0x80242006 WU_E_UH_INVALIDMETADATA En hanteringsoperation kunde inte slutföras eftersom uppdateringen innehåller ogiltiga metadata.
75. 0x80242005 WU_E_UH_WRONGHANDLER En operation slutfördes inte eftersom fel hanterare angavs.
76. 0x80242004 WU_E_UH_DOESNOTSUPPORTACTION En begäran om att hanteraren skulle installera (avinstallera) en uppdatering kunde inte slutföras eftersom uppdateringen inte stöder installation (avinstallera).
77. 0x80242003 WU_E_UH_REMOTEALREADYaktiv En fjärruppdateringshanterare kunde inte skapas eftersom en redan finns.
78. 0x80242002 WU_E_UH_UNKNOWNHANDLER En begäran om en uppdateringshanterare kunde inte slutföras eftersom hanteraren inte kunde identifieras.
79. 0x80242001 WU_E_UH_LOCALONLY En begäran om en fjärruppdateringshanterare kunde inte slutföras eftersom hanteraren endast är lokal.
80. 0x80242000 WU_E_UH_REMOTEUNAILABLE En begäran om en fjärruppdateringshanterare kunde inte slutföras eftersom ingen fjärrprocess är tillgänglig.