21. 0x8024E003 WU_E_EE_MISSING_METADATA En uttrycksutvärderingsoperation kunde inte slutföras eftersom ett uttryck innehåller ett felaktigt antal metadatanoder.
22. 0x8024E002 WU_E_EE_INVALID_EXPRESSION En uttrycksutvärderare kunde inte slutföras eftersom ett uttryck var ogiltigt.
23. 0x8024E001 WU_E_EE_UNKNOWN_EXPRESSION En uttrycksutvärderare kunde inte slutföras eftersom ett uttryck inte kände igen.
24. 0x8024DFFF WU_E_SETUP_UNEXPECTED Windows Update Agent kunde inte uppdateras på grund av ett fel som inte täcks av en annan WU_E_SETUP_* felkod.
25. 0x8024D013 WU_E_SETUP_WRONG_SERVER_VERSION Windows Update Agent kunde inte uppdateras eftersom servern inte innehåller uppdateringsinformation för den här versionen.
26. 0x8024D012 WU_E_SELFUPDATE_REQUIRED_ADMIN Windows Update Agent måste uppdateras innan sökningen kan fortsätta. En administratör krävs för att utföra åtgärden.
27. 0x8024D011 WU_E_SELFUPDATE_REQUIRED Windows Update Agent måste uppdateras innan sökningen kan fortsätta.
28. 0x8024D010 WU_E_SETUP_INVALID_REGISTRY_DATA Windows Update Agent kunde inte uppdateras eftersom registret innehåller ogiltig information.
29. 0x8024D00F WU_E_SETUP_HANDLER_EXEC_FAILURE Windows Update Agent kunde inte uppdateras eftersom installationshanteraren misslyckades under körningen.
30. 0x8024D00E WU_E_SETUP_REBOOTREQUIRED Installationspaketet för Windows Update Agent kräver en omstart för att slutföra installationen.
31. 0x8024D00D WU_E_SETUP_ALREADYRUNNING Installationen av Windows Update Agent körs redan.
32. 0x8024D00C WU_E_SETUP_REBOOT_TO_FIX Windows Update Agent kunde inte uppdateras eftersom en omstart av systemet krävs.
33. 0x8024D00B WU_E_SETUP_BLOCKED_CONFIGURATION Windows Update Agent kunde inte uppdateras eftersom systemet är konfigurerat för att blockera uppdateringen.
34. 0x8024D00A WU_E_SETUP_UNSUPPORTED_CONFIGURATION Windows Update Agent kunde inte uppdateras eftersom den aktuella systemkonfigurationen inte stöds.
35. 0x8024D009 WU_E_SETUP_SKIP_UPDATE En uppdatering av Windows Update Agent hoppades över på grund av ett direktiv i filen wuident.cab.
36. 0x8024D008 WU_E_SELFUPDATE_SKIP_ON_FAILURE En uppdatering av Windows Update Agent hoppades över eftersom tidigare försök att uppdatera misslyckades.
37. 0x8024D007 WU_E_SETUP_REGISTRATION_FAILED Windows Update Agent kunde inte uppdateras eftersom regsvr32.exe returnerade ett fel.
38. 0x8024D006 WU_E_SETUP_TARGET_VERSION_GREATER Windows Update Agent kunde inte uppdateras eftersom en WUA -fil på målsystemet är nyare än motsvarande källfil.
39. 0x8024D005 WU_E_SETUP_SOURCE_VERSION_MISMATCH Windows Update Agent kunde inte uppdateras eftersom de versioner som anges i INF inte matchar de faktiska källfilversionerna.
40. 0x8024D004 WU_E_SETUP_NOT_INITIALIZED Windows Update Agent kunde inte uppdateras eftersom initialiseringen av installationen aldrig slutfördes.