Windows System Errors

1. ERROR_ACCESS_DENIED Fel 5 Åtkomst nekad.
2. ERROR_ADAP_HDW_ERR Fel 57 Ett maskinvarufel för nätverksadapter inträffade.
3. ERROR_ALREADY_ASSIGNED Fel 85 Det lokala enhetsnamnet används redan.
4. ERROR_ARENA_TRASHED Fel 7 Lagringskontrollblocken förstördes.
5. ERROR_BAD_COMMAND Fel 22 Enheten känner inte igen kommandot.
6. ERROR_BAD_DEV_TYPE Fel 66 Nätverksresurstypen är inte korrekt.
7. ERROR_BAD_ENVIRONMENT Fel 10 Miljön är felaktig.
8. ERROR_BAD_FORMAT Fel 11 Ett försök gjordes att ladda ett program med fel format.
9. ERROR_BAD_LENGTH Fel 24 Programmet utfärdade ett kommando men kommandolängden är felaktig.
10. ERROR_BAD_NETPATH Fel 53 Nätverksvägen hittades inte.
11. ERROR_BAD_NET_NAME Fel 67 Nätverksnamnet kan inte hittas.
12. ERROR_BAD_NET_RESP Fel 58 Den angivna servern kan inte utföra den begärda åtgärden.
13. ERROR_BAD_REM_ADAP Fel 60 Fjärrkontrollen är inte kompatibel.
14. ERROR_BAD_UNIT Fel 20 Systemet kan inte hitta den angivna enheten.
15. ERROR_BROKEN_PIPE Fel 109 Röret har avslutats.
16. ERROR_BUFFER_ÖVERFLÖDE Fel 111 Filnamnet är för långt.
17. ERROR_CANNOT_MAKE Fel 82 Mappen eller filen kan inte skapas.
18. ERROR_CRC Fel 23 Datafel (cyklisk redundanskontroll).
19. ERROR_CURRENT_DIRECTORY Fel 16 Katalogen kan inte tas bort.
20. ERROR_DEV_NOT_EXIST Fel 55 Den angivna nätverksresursen eller enheten är inte längre tillgänglig.
21. ERROR_DISK_CHANGE Fel 107 Programmet avbröts eftersom en alternativ diskett inte sattes in.
22. ERROR_DRIVE_LOCKED Fel 108 Skivan används eller låses av en annan process.
23. ERROR_DUP_NAME Fel 52 Du var inte ansluten eftersom det finns ett duplikatnamn i nätverket. Om du går med i en domän, gå till System på kontrollpanelen för att ändra datorns namn och försök igen. Om du går med i en arbetsgrupp väljer du ett annat arbetsgruppsnamn.
24. ERROR_EXCL_SEM_ALREADY_OWNED Fel 101 Den exklusiva semaforen ägs av en annan process.
25. ERROR_FAIL_I24 Fel 83 Misslyckas med INT 24.
26. ERROR_FILE_EXISTS Fel 80 Filen finns.
27. ERROR_FILE_NOT_FOUND Fel 2 Systemet kan icke finna den specificerade filen.
28. ERROR_GEN_FAILURE Fel 31 En enhet som är ansluten till systemet fungerar inte.
29. ERROR_HANDLE_DISK_FULL Fel 39 Skivan är full.
30. ERROR_HANDLE_EOF Fel 38 Har nått slutet av filen.
31. ERROR_INVALID_ACCESS Fel 12 Åtkomstkoden är ogiltig.
32. ERROR_INVALID_AT_INTERRUPT_TIME Fel 104 Det går inte att begära exklusiva semaforer vid avbrottstid.
33. ERROR_INVALID_BLOCK Fel 9 Lagringskontrollblockets adress är ogiltig.
34. ERROR_INVALID_DATA Fel 13 Uppgifterna är ogiltiga.
35. ERROR_INVALID_DRIVE Fel 15 Systemet kan inte hitta den angivna enheten.
36. ERROR_INVALID_FUNCTION Fel 1 Felaktig funktion.
37. ERROR_INVALID_HANDLE Fel 6 Handtaget är ogiltigt.
38. ERROR_INVALID_PARAMETER Fel 87 Parametern är inkorrekt.
39. ERROR_INVALID_PASSWORD Fel 86 Det angivna nätverkslösenordet är inte korrekt.
40. ERROR_LOCK_VIOLATION Fel 33 Processen kan inte komma åt filen eftersom en annan process har låst en del av filen.
41. ERROR_NETNAME_DELETED Fel 64 Det angivna nätverksnamnet är inte längre tillgängligt.
42. ERROR_NETWORK_ACCESS_DENIED Fel 65 Nätverksåtkomst nekas.
43. ERROR_NETWORK_BUSY Fel 54 Nätverket är upptaget.
44. ERROR_NET_WRITE_FAULT Fel 88 Ett skrivfel inträffade i nätverket.
45. ERROR_NOT_DOS_DISK Fel 26 Det går inte att komma åt den angivna disken eller disketten.
46. ERROR_NOT_ENOUGH_MEMORY Fel 8 Det finns inte tillräckligt med lagringsutrymme för att bearbeta det här kommandot.
47. ERROR_NOT_READY Fel 21 Enheten är inte klar.
48. ERROR_NOT_SAME_DEVICE Fel 17 Systemet kan inte flytta filen till en annan hårddisk.
49. ERROR_NOT_SUPPORTED Fel 50 Begäran stöds inte.
50. ERROR_NO_MORE_FILES Fel 18 Det finns inga fler filer.
51. ERROR_NO_PROC_SLOTS Fel 89 Systemet kan inte starta en annan process just nu.
52. ERROR_NO_SPOOL_SPACE Fel 62 Utrymme för att lagra filen som väntar på att skrivas ut är inte tillgängligt på servern.
53. ERROR_OPEN_FAILED Fel 110 Systemet kan inte öppna den angivna enheten eller filen.
54. ERROR_OUTOFMEMORY Fel 14 Det finns inte tillräckligt med lagringsutrymme för att slutföra åtgärden.
55. ERROR_OUT_OF_PAPER Fel 28 Skrivaren har slut på papper.
56. ERROR_OUT_OF_STRUCTURES Fel 84 Lagring för att behandla denna begäran är inte tillgänglig.
57. ERROR_PATH_NOT_FOUND Fel 3 Systemet kan inte hitta den angivna sökvägen.
58. ERROR_PRINTQ_FULL Fel 61 Skrivarkön är full.
59. ERROR_PRINT_CANCELLED Fel 63 Din fil som väntar på att skrivas ut har tagits bort.
60. ERROR_READ_FAULT Fel 30 Systemet kan inte läsa från den angivna enheten.
61. ERROR_REDIR_PAUSED Fel 72 Den angivna skrivaren eller hårddiskenheten har pausats.
62. ERROR_REM_NOT_LIST Fel 51 Windows kan inte hitta nätverksvägen. Kontrollera att nätverksvägen är korrekt och att destinationsdatorn inte är upptagen eller avstängd. Kontakta din nätverksadministratör om Windows fortfarande inte hittar nätverksvägen.
63. ERROR_REQ_NOT_ACCEP Fel 71 Inga fler anslutningar kan göras till den här fjärrdatorn för tillfället eftersom det redan finns så många anslutningar som datorn kan acceptera.
64. ERROR_SECTOR_NOT_FOUND Fel 27 Enheten kan inte hitta den efterfrågade sektorn.
65. ERROR_SEEK Fel 25 Enheten kan inte hitta ett specifikt område eller spår på disken.
66. ERROR_SEM_IS_SET Fel 102 Semaforen är inställd och kan inte stängas.
67. ERROR_SEM_OWNER_DÖD Fel 105 Det tidigare ägandet av denna semafor har upphört.
68. ERROR_SEM_USER_LIMIT Fel 106 Sätt i disketten för enhet %1.
69. ERROR_SHARING_BUFFER_EXCEEDED Fel 36 För många filer öppnade för delning.
70. ERROR_SHARING_PAUSED Fel 70 Fjärrservern har pausats eller startas.
71. ERROR_SHARING_VIOLATION Fel 32 Processen kan inte komma åt filen eftersom den används av en annan process.
72. ERROR_SUCCESS Fel 0 Operationen var lyckad.
73. ERROR_TOO_MANY_CMDS Fel 56 Gränsen för nätverkets BIOS -kommando har uppnåtts.
74. ERROR_TOO_MANY_NAMES Fel 68 Namngränsen för det lokala datornätverkskortet har överskridits.
75. ERROR_TOO_MANY_OPEN_FILES Fel 4 Systemet kan inte öppna filen.
76. ERROR_TOO_MANY_SEMAFORES Fel 100 Kan inte skapa en annan systemsemafor.
77. ERROR_TOO_MANY_SEM_REQUESTS Fel 103 Semaforen kan inte ställas in igen.
78. ERROR_TOO_MANY_SESS Fel 69 Gränsen för nätverkets BIOS -session har överskridits.
79. ERROR_UNEXP_NET_ERR Fel 59 Ett oväntat nätverksfel inträffade.
80. ERROR_WRITE_FAULT Fel 29 Systemet kan inte skriva till den angivna enheten.
81. ERROR_WRITE_PROTECT Fel 19 Media är skrivskyddat.
82. ERROR_WRONG_DISK Fel 34 Fel diskett finns i enheten. Sätt in %2 (volymserienummer: %3) i enhet %1.