Windows System Errors

61. ERROR_REDIR_PAUSED Fel 72 Den angivna skrivaren eller hårddiskenheten har pausats.
62. ERROR_REM_NOT_LIST Fel 51 Windows kan inte hitta nätverksvägen. Kontrollera att nätverksvägen är korrekt och att destinationsdatorn inte är upptagen eller avstängd. Kontakta din nätverksadministratör om Windows fortfarande inte hittar nätverksvägen.
63. ERROR_REQ_NOT_ACCEP Fel 71 Inga fler anslutningar kan göras till den här fjärrdatorn för tillfället eftersom det redan finns så många anslutningar som datorn kan acceptera.
64. ERROR_SECTOR_NOT_FOUND Fel 27 Enheten kan inte hitta den efterfrågade sektorn.
65. ERROR_SEEK Fel 25 Enheten kan inte hitta ett specifikt område eller spår på disken.
66. ERROR_SEM_IS_SET Fel 102 Semaforen är inställd och kan inte stängas.
67. ERROR_SEM_OWNER_DÖD Fel 105 Det tidigare ägandet av denna semafor har upphört.
68. ERROR_SEM_USER_LIMIT Fel 106 Sätt i disketten för enhet %1.
69. ERROR_SHARING_BUFFER_EXCEEDED Fel 36 För många filer öppnade för delning.
70. ERROR_SHARING_PAUSED Fel 70 Fjärrservern har pausats eller startas.
71. ERROR_SHARING_VIOLATION Fel 32 Processen kan inte komma åt filen eftersom den används av en annan process.
72. ERROR_SUCCESS Fel 0 Operationen var lyckad.
73. ERROR_TOO_MANY_CMDS Fel 56 Gränsen för nätverkets BIOS -kommando har uppnåtts.
74. ERROR_TOO_MANY_NAMES Fel 68 Namngränsen för det lokala datornätverkskortet har överskridits.
75. ERROR_TOO_MANY_OPEN_FILES Fel 4 Systemet kan inte öppna filen.
76. ERROR_TOO_MANY_SEMAFORES Fel 100 Kan inte skapa en annan systemsemafor.
77. ERROR_TOO_MANY_SEM_REQUESTS Fel 103 Semaforen kan inte ställas in igen.
78. ERROR_TOO_MANY_SESS Fel 69 Gränsen för nätverkets BIOS -session har överskridits.
79. ERROR_UNEXP_NET_ERR Fel 59 Ett oväntat nätverksfel inträffade.
80. ERROR_WRITE_FAULT Fel 29 Systemet kan inte skriva till den angivna enheten.