Windows System Errors

21. ERROR_DISK_CHANGE Fel 107 Programmet avbröts eftersom en alternativ diskett inte sattes in.
22. ERROR_DRIVE_LOCKED Fel 108 Skivan används eller låses av en annan process.
23. ERROR_DUP_NAME Fel 52 Du var inte ansluten eftersom det finns ett duplikatnamn i nätverket. Om du går med i en domän, gå till System på kontrollpanelen för att ändra datorns namn och försök igen. Om du går med i en arbetsgrupp väljer du ett annat arbetsgruppsnamn.
24. ERROR_EXCL_SEM_ALREADY_OWNED Fel 101 Den exklusiva semaforen ägs av en annan process.
25. ERROR_FAIL_I24 Fel 83 Misslyckas med INT 24.
26. ERROR_FILE_EXISTS Fel 80 Filen finns.
27. ERROR_FILE_NOT_FOUND Fel 2 Systemet kan icke finna den specificerade filen.
28. ERROR_GEN_FAILURE Fel 31 En enhet som är ansluten till systemet fungerar inte.
29. ERROR_HANDLE_DISK_FULL Fel 39 Skivan är full.
30. ERROR_HANDLE_EOF Fel 38 Har nått slutet av filen.
31. ERROR_INVALID_ACCESS Fel 12 Åtkomstkoden är ogiltig.
32. ERROR_INVALID_AT_INTERRUPT_TIME Fel 104 Det går inte att begära exklusiva semaforer vid avbrottstid.
33. ERROR_INVALID_BLOCK Fel 9 Lagringskontrollblockets adress är ogiltig.
34. ERROR_INVALID_DATA Fel 13 Uppgifterna är ogiltiga.
35. ERROR_INVALID_DRIVE Fel 15 Systemet kan inte hitta den angivna enheten.
36. ERROR_INVALID_FUNCTION Fel 1 Felaktig funktion.
37. ERROR_INVALID_HANDLE Fel 6 Handtaget är ogiltigt.
38. ERROR_INVALID_PARAMETER Fel 87 Parametern är inkorrekt.
39. ERROR_INVALID_PASSWORD Fel 86 Det angivna nätverkslösenordet är inte korrekt.
40. ERROR_LOCK_VIOLATION Fel 33 Processen kan inte komma åt filen eftersom en annan process har låst en del av filen.