1. Ccleaner-fel 1722 Fel 1722 Fel 1722: RPC -servern är inte tillgänglig.
2. Ccleaner Error 193 Fel 193 Fel 193: Ccleaner har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
3. Ccleaner Error 2 Fel 2 Fel 2: Ccleaner har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
4. Ccleaner Error 216 Fel 216 Körtidsfel 216 vid 019B3306.
5. Ccleaner Error 5 Fel 5 Fel 5: Invaild proceduranrop eller argument.
6. Ccleaner-fel C000021A Fel C000021A C000021a (dödligt systemfel) Systemhanteringsprocessen för initieringshanteraren avslutades oväntat.
7. Ccleaner Error R6002 Fel R6002 Körtidsfel! Program: C: \ Program files \ CCleaner \ CCleaner.exe - R6002 - stöd för flytande punkt har inte laddats.
8. Avinstallationsfel Fel 193 Uppstår under avinstallation av Ccleaner.
9. Windows kan inte verifiera den digitala signaturen för de drivrutiner som krävs för den här enheten Fel 52 Windows kan inte verifiera den digitala signaturen för de drivrutiner som krävs för den här enheten. En ny maskin- eller programvaruändring kan ha installerat en fil som är signerad felaktigt eller skadad, eller som kan vara skadlig programvara från en okänd källa. Cclea