1. DÅLIG KÄLLSTORLEK Fel -3 BADSOURCESIZE. Setup upptäckte en fil som den försökte installera med en annan storlek än filen som levererades med DirectX 5.0.
2. DÅLIG KÄLLTID Fel -4 BADSOURCETIME. Setup upptäckte en fil som den försökte installera med ett annat datum än filen som levererades med DirectX 5.0.
3. BADWINDOWSVERSION Fel -1 BADWINDOWSVERSION. DirectX kan inte köras på den här versionen av Windows. Denna version av Windows är antingen Windows 3.x eller en version av Windows NT som inte stöder den här versionen av DirectX. Försök inte installera DirectX förutom i dessa funktioner
4. CANTFINDDIR Fel -8 CANTFINDDIR. Setup kunde inte hitta en mapp som behövs för att installera DirectX 5.0.
5. CANTFINDINF Fel -7 CANTFINDINF. Setup kunde inte hitta någon av .inf -filerna som används för att installera DirectX 5.0 (till exempel filen Directx.inf eller Ddraw.inf).
6. D2DERR_MAX_TEXTURE_SIZE_EXCEEDED Fel 0x8899000F D2DERR_MAX_TEXTURE_SIZE_EXCEEDED. Begärd DirectX -ytstorlek överskred maximal texturstorlek.
7. Directx 11 fel Fel 11 Fel 11: DirectX har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
8. Directx 2.0-fel Fel 2 Fel 2: DirectX har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
9. Directx 2156 felreparation Fel 2156 Fel 2156: DirectX har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
10. Directx 9 fel Fel 9 Fel 9: DirectX har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
11. Directx 9C-fel Fel 9C Fel 9C: DirectX har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
12. Directx-kod okänt fel 0Xffffffff Fel 0xFFFFFFFF Fel 0xFFFFFFFF: DirectX har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
13. Directx-fel 0167 Fel 167 Fel 167: DirectX har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
14. Directx-fel 0X0 S_Ok Fel 0x0 S_OK Fel 0x0 S_OK: DirectX har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
15. Directx-fel 0X8007 Fel 0x8007 Fel 0x8007: DirectX har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
16. Directx-fel 0X887A0001 Fel 0x887A0001 Fel 0x887A0001: DirectX har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
17. Directx-fel 0X887A0002 Fel 0x887A0002 Fel 0x887A0002: DirectX har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
18. Directx-fel 100 Fel 100 Fel 100: DirectX har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
19. Directx-fel 1002 Fel 1002 Fel 1002: DirectX har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
20. Directx-fel 1023 Fel 1023 Fel 1023: DirectX har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.