6041. Du kan inte ändra datamasterattributet för replikuppsättningen Fel 3594 Du kan inte ändra data master -attributet för replikuppsättningen. Det tillåter endast dataändringar hos Design Master.
6042. Du kan inte komprimera den öppna databasen genom att köra ett makro eller Visual Basic-kod Fel 7810 Du kan inte komprimera den öppna databasen genom att köra ett makro eller Visual Basic -kod.@I stället för att använda ett makro eller en kod klickar du på Microsoft Office -knappen, pekar på Hantera och klickar sedan på Compact and Repair Database. @@ 1 @@@ 1.
6043. Du kan inte konvertera den öppna databasen till en MDE-fil genom att köra ett makro eller Visual Basic-kod Fel 7807 Du kan inte konvertera den öppna databasen till en MDE -fil genom att köra ett makro eller Visual Basic -kod.@I stället för att använda ett makro eller en kod, på fliken Databasverktyg, i gruppen Databasverktyg, klicka på Skapa MDE. @@ 1 @@@ 1.
6044. Du kan inte visa frågor eller länkade tabeller i fönstret Relationer för den här databasen Fel 10606 Du kan inte visa frågor eller länkade tabeller i relationsfönstret för denna databas.@Databasen '|' skapades i en tidigare version av Microsoft Office Access. Om du vill konvertera denna databas till den aktuella versionen av Microsoft Office Access klickar du på
6045. Du kan inte redigera det här fältet eftersom det finns i ett länkat Excel-kalkylblad Fel 3823 Du kan inte redigera det här fältet eftersom det finns i ett länkat Excel -kalkylblad. Möjligheten att redigera data i ett länkat Excel -kalkylblad har inaktiverats i denna Access -version.
6046. Du kan inte redigera den här sidan eftersom den innehåller ramar Fel 2890 Du kan inte redigera den här sidan eftersom den innehåller ramar.@Datatillgångssidedesignern kan inte redigera sidor med ramar. @@ 1 @@@ 1.
6047. Du kan inte filtrera efter formulär när formulärpostkällan är ett postuppsättningsobjekt Fel 2594 Du kan inte filtrera efter formulär när formulärpostkällan är ett postuppsättningsobjekt. @@@ 1 @@@ 1.
6048. Du kan inte importera objekt till en databas som skapats i en tidigare version av Microsoft Office Access Fel 7893 Du kan inte importera objekt till en databas som skapats i en tidigare version av Microsoft Office Access.@Om du vill konvertera databasen till den aktuella versionen av Microsoft Office Access klickar du på Microsoft Office -knappen och sedan på Convert @@ 1@1@9029@1 .
6049. Du kan inte importera den här filen Fel 31519 Du kan inte importera den här filen.@Du kan inte importera en textfil om den inte har något av följande tillägg: |. @@ 1 @@@ 1.
6050. Du kan inte importera den här filen Fel 31520 Du kan inte importera den här filen.@Du kan inte importera en textfil som har ett av dessa tillägg: |. @@ 1 @@@ 1.
6051. Du kan inte länka till en databas som är lagrad på en internetplats Fel 32590 Du kan inte länka till en databas som är lagrad på en internetplats. Du bör först spara databasen på en plats som använder en Universal Naming Convention (UNC), till exempel en serverresurs, och sedan länka till den. @@@ 1 @@@ 1.
6052. Du kan inte göra ändringar i databasobjekten i databasen '| Fel 8401 Du kan inte göra ändringar i databasobjekten i databasen'|.'@Den här databasen skapades i en tidigare version av Microsoft Office Access.@Om du vill konvertera denna databas till den aktuella versionen av Microsoft Office Access klickar du på Microsoft Office -knappen,
6053. Du kan inte ändra objekt som skapats i en tidigare version av Microsoft Office Access Fel 2571 Du kan inte ändra objekt som skapats i en tidigare version av Microsoft Office Access.@Om du vill konvertera denna databas till den aktuella versionen av Microsoft Office Access stänger du databasen, klickar på Microsoft Office -knappen och sedan på Konvertera. @@ 1 @@@ 1 .
6054. Du kan inte placera kolumner mellan två frysta kolumner i ett datablad Fel 7754 Du kan inte placera kolumner mellan två frysta kolumner i ett datablad.@För att frigöra alla kolumner, på fliken Start, i gruppen poster, klicka på Mer och klicka sedan på Avfrys alla kolumner. @@ 1@1@9174@1.
6055. Du kan inte spara '|' eftersom det är skrivskyddat Fel 2622 Du kan inte spara '|' eftersom det är skrivskyddat.@För att spara, växla till designvyn, klicka på Microsoft Office-knappen, peka på Spara som och ange ett nytt namn. @@ 3 @@@ 1.
6056. Du kan inte ställa in '|' till datatypen Bilaga Fel 7924 Du kan inte ställa in '|' till bilaga datatyp. Du kan bara ange en kolumn till bilaga datatyp när den kolumnen skapas första gången. @@@ 1 @@@ 1.
6057. Du kan inte ställa in ett formulärs MenyBar-egenskap från dess menyradsmakro Fel 7779 Du kan inte ställa in ett formulärs Menybar -egenskap från dess menyradsmakro. @@ 1 @@@ 1.
6058. Du kan inte ställa in GroupInterval-egenskapen till 0 när GroupOn-egenskapen är inställd på Interval Fel 2582 Du kan inte ställa in egenskapen GroupInterval till 0 när GroupOn -egenskapen är inställd på Intervall.@Klicka på fliken Sortering och gruppering och prova något av följande: * Ändra egenskapen GroupInterval till ett nummer som är högre än 0. * Ändra GroupOn
6059. Du ändrade behörigheterna för '|1' för '|2 Fel 10954 Du ändrade behörigheterna för '| 1' för'|2.'@Vill du tilldela dessa behörigheter nu? @@ 19 @@@ 2.
6060. Du valde en ogiltig kontrolltyp för användning med hyperlänkar Fel 7975 Du valde en ogiltig kontrolltyp för användning med hyperlänkar.@Du kan bara använda hyperlänkar med etiketter, bilder, kommandoknappar eller bundna textrutor. @@ 1 @@@ 1.