1. Det gick inte att ansluta till Google Talk-tjänsten (fel 0) Fel 0 Det gick inte att ansluta till Google Talk -tjänsten (fel 0). Fel 0 betyder att du inte är ansluten till internet.
2. Det gick inte att ansluta till Google Talk-tjänsten (fel 1) Fel 1 Det gick inte att ansluta till Google Talk -tjänsten (fel 1). Fel 1 betyder att du är ansluten till internet, men brandväggen på ditt system tillåter inte att din Google Talk ansluter till servern.
3. Dnsquery: Fel vid lösning av talk.gmail Fel 11004 Dnsquery: Fel vid lösning av talk.gmail.com: 11004. kunde inte ansluta till Google Talk (GTalk).
4. Google Talk-fel 1 Fel 1 Fel 1: Google Talk har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
5. Google Talk-fel 10053 Fel 10053 Fel 10053: Google Talk har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
6. Google Talk Error 10060 Fel 10060 Anslutningen misslyckades (10060).
7. Google Talk-fel 11004 Fel 11004 Fel 11004: Google Talk har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
8. Google Talk Error 1603 Fel 1603 Fel 1603: Google Talk har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
9. Google Talk Error 404 Fel 404 Fel 404 (hittades inte) 1.
10. Google Talk Error 404 Ipad Fel 404 Fel 404: Google Talk har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
11. Google Talk Error 503 Fel 503 Fel 503: Google Talk har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
12. Google Talk-fel 65 Fel 65 Fel 65: Det gick inte att ta emot data från servern.
13. Google Talk felkod 101 Fel 101 Fel 101: Google Talk har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
14. Installationen lyckades eller felstatus: 1603. Misslyckad installation av programmet. Fel 1603 Windows Installer installerade produkten. Produktnamn: Google Talk -plugin. Produktversion: 3.3.3.8675. Produktspråk: 1033. Tillverkare: Google. Installationssuccé eller felstatus: 1603. Plugin för Google Talk. Misslyckad applikationsinstallation.
15. Den äldre versionen av Google Talk Plugin kan inte tas bort Fel 1714 Den äldre versionen av Google Talk -plugin kan inte tas bort. Plugin -program för Google Talk - fel.
16. XMPP-meddelandefel Meddelandeleverans misslyckades: (kod 503) Fel 503 XMPP -meddelandefel Meddelandeleverans misslyckades: (Kod 503). Google Talk -kontakt visas dock som tillgänglig. När ett meddelande skickas visas en XMPP -felkod på '503'.