1. Aktivering misslyckad Fel 0009 Aktivering misslyckad. Produktaktivering misslyckas.
2. Aktivering misslyckad Fel 0008 Aktivering misslyckad. Produktaktivering misslyckas.
3. ConflictErrorMessage Fel 3 Åtgärd start 13: 52: 23: ConflictErrorMessage. MSI (s) (6C: 14) [13: 52: 23: 775]: Produkt: ESET Smart Security - 1. Åtgärden avslutades 13: 52: 23: ConflictErrorMessage. Returvärde 3.
4. Eset Smart Security Error 0008 Fel 8 Fel 8: ESET Smart Security har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
5. ESET Smart Security Error 0073 Fel 0073 Uppdatering av virussignaturdatabas misslyckades.
6. ESET Smart Security Error 0X101A Fel 0x101A Utokumenterat allvarligt fel och kan inte uppdatera virussignaturdatabasen i ESET Smart Security.
7. ESET Smart Security Error 0X1106 Fel 0x1106 Utokumenterat allvarligt fel och kan inte uppdatera virussignaturdatabasen i ESET Smart Security.
8. Eset Smart Security Error 1106 Fel 1106 Fel 1106: ESET Smart Security har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
9. ESET Smart Security Error 1603 Fel 1603 Fel 1603 vid push -installation: Generiskt fel.
10. Eset Smart Security Error Code 2318 Fel 2318 Fel 2318: ESET Smart Security har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
11. Eset Smart Security Error Code 2753 Fel 2753 Fel 2753: ESET Smart Security har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
12. Eset Smart Security Error Code 2755 Fel 2755 Fel 2755: ESET Smart Security har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
13. Ogiltigt användarnamn och lösenord Fel 008 Ogiltigt användarnamn och lösenord. Fel 008 vid aktivering av ESET Smart Security.
14. Den skåpfil 'modules cab' som krävs för den här installationen är korrupt och kan inte användas Fel 2350 Skåpfilen 'modules cab' som krävs för denna installation är skadad och kan inte användas. Du får meddelandet "Felkod 2350" när du installerar ESET Smart Security.
15. Installationsprogrammet har stött på ett oväntat fel när det här paketet installerades Fel 2878 Installationsprogrammet har stött på ett oväntat fel när det här paketet installerades. Detta kan tyda på ett problem med detta paket. Felkoden är 2878.