1. Kritiskt fel upptäckt c0000374 Fel C0000374 Manga Studio kraschar med felkoden c0000374.
2. Err: modul: import_dll Laddar biblioteket mscms.dll Fel C000007A Err: module: import_dll Läser in bibliotek mscms.dll (som behövs av L'C: \\ Program Files \\ Smith Micro \\ Manga Studio 5E \\ Manga Studio \\ Manga Studio.exe ') misslyckades (fel c000007a).