1. Avira Free Antivirus Error 0X00000019 Fel 0x00000019 DÅLIG POOL HEADER.
2. Avira Free Antivirus Error 0X80070424 Fel 0x80070424 Felkod kommer som säger att brandväggen inte är tillgänglig.
3. Avira Free Antivirus Error 8 Fel 8 Avinstallera Avira gratis version.
4. Avira gratis antivirus felkod 7 Fel 7 Fel 7: Avira Free Antivirus har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
5. Avira gratis felkod 20 Fel 20 Fel 20: Avira Free Antivirus har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
6. Felkod 562 - Du har redan utvärderat denna Avira-produkt Fel 562 Felkod 562 - Du har redan utvärderat denna Avira -produkt. Det här meddelandet visas om du försöker utvärdera en Avira 2014 -produkt som du redan har utvärderat med din e -postadress under de senaste 6 månaderna.
7. Installationen kan inte hitta programkatalogen [Felkod: 17] Fel 17 Setup kan inte hitta programkatalogen [Felkod: 17]. Det gick inte att avinstallera eller uppdatera Avira Free Antivirus.
8. Installationsprogrammet har upptäckt en redan installerad version av Avira Antivir Personal - Gratis antivirus Fel 23 Setup har upptäckt en redan installerad version av Avira Antivir Personal - Free antivirus. Avinstallera den här versionen innan du anger installationen igen [Felkod: 23].
9. SysTray: avgnt.exe - Applikationsfel Fel 0xC0000417 SysTray: avgnt.exe - programfel. Undantaget okänd mjukvaruundantag (0xc0000417) förekom i applikationen på plats 0x71a67256.
10. Filen kunde inte kopieras Fel 5 Det gick inte att kopiera filen. Felkod: 5.
11. Instruktionen på 0x00117186 refererade till minne på 0x79e0b805 Fel 0x00117186 Instruktionen på 0x00117186 refererade till minne på 0x79e0b805. Minnet kunde inte läsas. Klicka på OK för att avsluta programmet.
12. Okänt fel Fel 857735115 Okänt fel . Vid initiering av den första skanningen dyker felet upp.