1. AVG Free Antivirus Error 0XC0070643 Fel 0xC0070643 Allmänt internt fel.
2. AVG Free Antivirus Error 0XE001004F Fel 0xE001004F Det går inte att skapa en fil när filen redan finns.
3. AVG Free Antivirus Error 0XE001C008 Fel 0xE001C008 Det gick inte att lösa värden.
4. AVG Free Antivirus Error 0XE001D02B Fel 0xE001D02B AVG -produkten inte installerad, avinstallationsbegäran ignoreras.
5. AVG Free Antivirus Error 27046 Fel 27046 Installationen av drivrutinen misslyckades.
6. AVG Free Antivirus Error EXE001C046 Fel EXE001C046 Det går inte att ladda ner AVG Free Antivirus.
7. Installationen kan inte fortsätta. Felmeddelande: Angiven fil hittades inte Fel 0xE001003D Installationen kan inte fortsätta. Felmeddelande: Den angivna filen hittades inte. Felkod: 0xE001003D.
8. Nätverksplatsen kan inte nås Fel 0xE0060006 Nätverksplatsen kan inte nås. Prova Windows Hjälp. Det gick inte att installera AVG Free 2014.
9. Det här programmet kunde inte startas eftersom programkonfigurationen är felaktig Fel sida-vid-sida-konfiguration Det här programmet kunde inte startas eftersom programkonfigurationen är felaktig. Det här felet avser endast användargränssnittet. AVG Free Antivirus fungerar bra, men användaren kan inte se användargränssnittet eller komma åt skanningsrapporter.