81. Autocad Runtime Error 429 Fel 429 Fel 429: AutoCAD har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
82. Autocad okänd felkod 202 Fel 202 Fel 202: AutoCAD har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
83. Autocad okänd felkod 211 Fel 202 Fel 211: AutoCAD har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
84. Autodesk Error 3 Fel 3 Fel 3: AutoCAD har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
85. Autodesk Error 500 Fel 500 Fel 500: AutoCAD har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
86. Autodesk Error 9 Fel 9 Fel 9: AutoCAD har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
87. Autodesk Error 901 Fel 901 Fel 901: AutoCAD har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
88. Kunde inte komma åt nätverksplatsen Fel 1606 "Det gick inte att komma åt nätverksplatsen. När du använde alternativet" "Kör som" "från snabbmenyn i Windows för att starta produktinstalleraren eller ett installationsskript misslyckades installationen och du fick felmeddelandet. Det här problemet beror på att installationsprogrammet
89. Kunde inte komma åt VBScript-körtid för anpassad åtgärd Fel 2738 Det gick inte att komma åt VBScript -körtid för anpassad åtgärd. När du försökte installera eller avinstallera din produkt i Windows Vista eller Windows 7, uppstod felet och installationen eller avinstallationen fortsatte inte.
90. Exportbegäran misslyckades Fel 36 Exportbegäran misslyckades. Det maximala antalet export för detta serienummer har uppnåtts. Du får inte exportera fler licenser än du har köpt. Felreferens: 36. Försöker överföra licens till en annan dator. När du kör licensen trasnfer utilit
91. Registreringsfel Fel 10 Registreringsfel. När du använder multiseat fristående aktiveringsteknik måste varje dator ha en unik hårdvarusignatur. Om Autodesk -produkten körs på master- eller mallmaskinen som användes för att skapa bilden, ska maskinvaruidentifieraren w
92. Nätverkslicenshanteraren kunde inte få en giltig licens Fel 1.5.-15 Nätverkslicenshanteraren kunde inte få en giltig licens. Kontakta ditt systemadministratör om problemet kvarstår. Fel [1.5.-15]. När du försökte starta din AutoCAD®-baserade programvara visades felmeddelandet. Detta fel indi
93. Windows Installer Error 2203 Fel 2203 Windows Installer -fel 2203. Detta felmeddelande indikerar att du inte har rätt behörighet till UNC -resursen där du försöker bygga distributionen.