1. Adobe Acrobat Pro-fel 1 Fel 1 Fel 1: Adobe Acrobat Pro har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
2. Adobe Acrobat Pro Error 109 Fel 109 Fel 109: Adobe Acrobat Pro har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
3. Adobe Acrobat Pro Error 110 Fel 110 Fel 110: Adobe Acrobat Pro har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
4. Adobe Acrobat Pro Fel 1327 Ogiltig enhet Fel 1327 Fel 1327: Adobe Acrobat Pro har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
5. Adobe Acrobat Pro Error 15 Fel 15 Fel 15: Adobe Acrobat Pro har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
6. Adobe Acrobat Pro Error 16 Fel 16 Fel 16: Adobe Acrobat Pro har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
7. Adobe Acrobat Pro Error 1603 Fel 1603 Fel 1603: Adobe Acrobat Pro har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
8. Adobe Acrobat Pro Error 1712 Fel 1712 "Försöker öppna PDF -fil och fortsätta få" "Programmet Adobe Acrobat Professional kan inte öppnas. -1712."
9. Adobe Acrobat Pro Error 1935 Fel 1935 Fel 1935: Adobe Acrobat Pro har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
10. Adobe Acrobat Pro Error 23 Fel 23 Problem med att läsa detta dokument (23).
11. Adobe Acrobat Pro Error 6 Fel 6 Fel 6: Adobe Acrobat Pro har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
12. Ett fel uppstod under aktivering/avaktivering/reparation Fel 50030 Ett fel uppstod under aktivering/avaktivering/reparation. (Större felkod 50030, mindre felkod 71521, systemfelkod 1. Installation av Acrobat X Pro misslyckades.
13. Konfigurationsfel Fel 16 Konfigurationsfel. installera om produkten om problemen kvarstår kontakta Adobes support, felkod 16. Acrobat Pro 11 installerat under Windows 8.1. När du startar programmet får du detta felmeddelande.
14. Konfigurationsfel Fel 6 Konfigurationsfel. Avinstallera och installera om produkten. Om problemet fortfarande uppstår, kontakta Adobes tekniska support för hjälp och ange felkoden som visas längst ner på skärmen. Konfigurationsfel vid visning av PDF -filer.
15. Fel 1310. Fel vid skrivning till fil: Filsökväg Fel 1310 Fel 1310. Fel vid skrivning till fil: Filväg. Kontrollera att du har åtkomst till den katalogen.
16. Fel vid applicering av patch till fil C: \Config.Msi\PTxx.tmp Fel 1328 Fel vid tillämpning av patch på fil C: \ Config.Msi \ PTxx.tmp. Det har förmodligen uppdaterats på andra sätt och kan inte längre ändras med denna patch. Kontakta din patchleverantör för mer information.
17. Licensiering för denna produkt har slutat fungera Fel 148:3 Licensiering för denna produkt har slutat fungera. Om du använder licensierade Adobe -produkter kan du stöta på ett fel när du startar produkten visar en dialogruta som säger "Licensiering för denna produkt har slutat fungera" och i meddelandet du vill
18. Sökvägen C: eller volymen är ogiltig Fel 1324 Sökvägen C: eller volymen är ogiltig. Ange det igen.
19. Det uppstod ett problem med att läsa det här dokumentet (109) Fel 109 Det gick inte att läsa detta dokument (109). En korrupt eller oläslig PDF -fil. Chansen är stor att om du ser fel 109 när du öppnar en PDF -fil är filen skadad.