681. Det uppstod ett problem med att läsa det här dokumentet (109) Fel 109 Det gick inte att läsa detta dokument (109). En korrupt eller oläslig PDF -fil. Chansen är stor att om du ser fel 109 när du öppnar en PDF -fil är filen skadad.
682. Detta dokument kunde inte sparas Fel 14 "Det här dokumentet kunde inte sparas. Det uppstod ett problem vid läsning av detta dokument (14). I vissa fall kan du få ett felmeddelande med angivande av" "Det här dokumentet kunde inte sparas. Det gick inte att läsa detta dokument (14). "" när
683. Det här installationspaketet kunde inte öppnas Fel 1619 Det här installationspaketet kunde inte öppnas. Kontrollera att paketet finns och att du kan komma åt det, eller kontakta programleverantören för att verifiera att detta är ett giltigt Windows Installer -paket.
684. Den här produkten har stött på ett problem som kräver att du startar om datorn innan den kan startas Fel 130:3 Den här produkten har stött på ett problem som kräver att du startar om datorn innan den kan startas. Fel 130: 3 indikerar att din Adobe -programvara inte kan verifiera att du kör en korrekt licensierad version av programvaran.
685. TypeError: Error #1009: Kan inte komma åt en egenskap eller metod för en null-objektreferens Fel 1009 TypeError: Fel #1009: Kan inte komma åt en egenskap eller metod för en null -objektreferens. på town_fla:: Button_237/frame1 ().
686. Ohanterad IOErrorEvent Fel 2044 Unhandled IOErrorEvent. Felet orsakas av ett fel i samband med behörigheter/säkerhetsöverträdelser. Av säkerhetsskäl tillåter inte Flash Player att en film från en domän refererar till, ändrar eller är klar för egenskaper på en annan domän.
687. Avinstallera Adobe Reader 8 Error 20 Fel 20 Fel 20: Adobe Reader har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
688. Okänt fel Fel 1025 Okänt fel. Kod: 1025.
689. Uppdateringen misslyckades Fel 1067 Uppdateringen misslyckades. Processen avslutades oväntat.
690. URL hittades inte Fel 2035 URL hittades inte. SWF -filen försöker hitta externa tillgångar men de kan inte hittas.
691. Varning 20225: Adobe Acrobat 8-installationen kunde inte skapa ett nytt objekt: Adobe PDF Converter Fel 20225 Varning 20225: Adobe Acrobat 8 ​​Setup kunde inte skapa ett nytt objekt: Adobe PDF Converter. Adobe PDF -skrivaren kan vara otillgänglig. GetLastError: Den angivna modulen kunde inte hittas. När du installerar Adobe Acrobat returnerar Acrobat -installationsprogrammet detta
692. Fel antal parametrar Fel 6 Fel antal parametrar. Begäran angav inte rätt antal parametrar. Antingen behövs fler eller färre parametrar.
693. Fel parametertyp Fel 7 Fel parametertyp. En eller flera av de angivna parametrarna är av fel typ.