661. Photoshop.com-tjänster är för närvarande inte tillgängliga Fel 400 Photoshop.com -tjänster är för närvarande inte tillgängliga. Försök igen senare eller kontrollera dina nätverksanslutningar. Fel 400.
662. Vänligen avinstallera och installera om produkten Fel 3 Avinstallera och installera om produkten. Adobe Illustrator Error 3 'fel och andra kritiska fel kan uppstå när Windows operativsystem blir överbelastat med ogiltiga systemreferenser, såväl som skadade och borttagna registerfiler.
663. Vänligen avinstallera och installera om produkten Fel 6 Avinstallera och installera om produkten. Om problemet fortfarande uppstår, kontakta Adobes tekniska support för hjälp och ange felkoden som visas längst ner på skärmen. Fel: 6.
664. Skrivskyddad egendom Fel 5 Skrivskyddad egendom. Den angivna begäran kan inte slutföras eftersom den angivna egenskapen är skrivskyddad.
665. ReferenceError: Fel #1065: Variabel {Klassnamn} är inte definierad Fel 1065 ReferenceError: Fel #1065: Variabel {Klassnamn} är inte definierad. När du publicerar, exporterar eller testar en film i Flash CS4 Professional får du detta fel i utmatningsfönstret.
666. Runtime Error R605 Fel R6025 Körtidsfel! Program: Adobe/Photoshop Elements 5.0/PhotoshopElementsEditor.exe R6025 -rent virtuellt funktionssamtal.
667. Säkerhetsbrott Fel 8 Säkerhetsbrott. Metoden är inte tillåten i RPC.
668. Installationen har stött på ett fel och kan inte fortsätta Fel 2739 Ett fel har uppstått vid installationen och kan inte fortsätta. Kontakta Adobes kundsupport för hjälp. Internt fel 2739. nedladdningsfel.
669. Shockwave Error 1714 Fel 1714 Fel 1714: Shockwave Player har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
670. Shockwave Error 2753 Fel 2753 Fel 2753: Shockwave Player har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
671. Strömningsfel Fel #2032 Strömfel. Programmet kan inte begära annonser från servern.
672. Kabinetfilen '[filnamn]' som krävs för den här installationen är korrupt och kan inte användas Fel 1335 Skåpfilen '[filnamn]' som krävs för denna installation är skadad och kan inte användas. Det här felet kan indikera ett nätverksfel, ett fel vid läsning från CD-ROM-skivan eller ett problem med detta paket.
673. Filen ‘InstallAX64.exe†är inte markerad för installation Fel 2753 Filen ‘InstallAX64.exe” är inte markerad för installation. Adobe Flash Player -installationsfel.
674. Installationskällan för denna produkt är inte tillgänglig Fel 1612, 1635 Installationskällan för denna produkt är inte tillgänglig. Kontrollera att källan finns och att du kan komma åt den. Det här paketet kunde inte öppnas. Kontrollera att patchpaketet finns och att du kan komma åt det. Eller kontakta programmet vendo
675. Installationsprogrammet har otillräckliga privilegier för att ändra denna fil: c: \Windows\system32\Macromed\Flash\FlashPlayerTrust\AcrobatConnect Fel 1321 Installatören har otillräckliga behörigheter för att ändra den här filen: c: \ Windows \ system32 \ Macromed \ Flash \ FlashPlayerTrust \ AcrobatConnect.cfg.
676. Den äldre versionen av [produktnamn] kan inte tas bort Fel 1714 Den äldre versionen av [produktnamn] kan inte tas bort. Kontakta din tekniska supportgrupp.
677. Sökvägen C: eller volymen är ogiltig Fel 1324 Sökvägen C: eller volymen är ogiltig. Ange det igen.
678. Det medföljande DisplayObject måste vara ett barn till den som ringer Fel 2025 Den medföljande DisplayObject måste vara ett barn till den som ringer. Programmet eller komponenten kan försöka ta bort ett DisplayObject eller en komponent men det kan inte hittas. Alla visningsobjekt som MovieClip och Sprite ärver från klassen DisplayObject
679. Det finns ett problem med Adobe/Reader Fel 1014:1014 Det finns ett problem med Adobe/Reader. Om den körs, avsluta och försök igen. (1014: 1014). Acrobat läser inte pdf -länkar online.
680. Det finns ett problem med detta Windows Installer-paket Fel 1722 Adobe Flash Player 11 ActiveX - Fel 1722. Det finns ett problem med detta Windows Installer -paket. Ett program som kördes som en del av installationen slutfördes inte som förväntat. Kontakta din supportpersonal eller paketleverantör. Åtgärd NewCustomAction1, plats: C: \ Använd