1. CutePDF-fel 0X00000002 Fel 0x00000002 Operationen kunde inte slutföras (0x00000002).
2. CutePDF-fel 106 Fel 106 Cutepdf installation misslyckades fel 106.
3. CutePDF-fel 126 Fel 126 Fel 126 Installera skrivardrivrutin misslyckades CutePDF.
4. CutePDF-fel 1798 Fel 1798 CutePDF Writer -fel.
5. CutePDF-fel 202 Fel 202 Unistall CutePDF misslyckades (err-202).
6. Cutepdf-fel 216 Fel 216 Fel 216: CutePDF har stött på ett problem och måste avslutas. Vi är ledsna för besväret.
7. Installera söt PDF Writer misslyckades Fel 101 Installera Cute PDF Writer misslyckades. Fel -101.
8. Det gick inte att köra filen till den tillfälliga katalogen Fel 5 Det gick inte att köra filen till den tillfälliga katalogen. Inställningen avbröts. Fel 5: Åtkomst nekas. Kan inte installera Cute PDF writer.
9. Det gick inte att avinstallera CutePDF Writer Fel 203 Avinstallera CutePDF Writer misslyckades. (Err-203).