12181. Du kommer inte att kunna ångra denna borttagning Fel 8521 Du kommer inte att kunna ångra denna borttagningsoperation.@Ångra -kommandot är inte tillgängligt eftersom den här operationen är för stor eller om det inte finns tillräckligt med ledigt minne. Vill du ta bort dessa objekt? @@ 19 @@ @2.
12182. Du kommer inte att kunna ångra denna inklistring Fel 8544 Du kommer inte att kunna ångra denna klistraoperation.@Vill du fortsätta? @@ 19 @@@ 2.
12183. Du kommer inte att kunna ångra den här Ersätt-operationen Fel 8509 Du kommer inte att kunna ångra denna ersättningsoperation.@Det finns inte tillräckligt med ledigt minne för att använda Ångra -kommandot. Vill du fortsätta? @@ 19 @@@ 2.
12184. Du kommer inte att kunna ångra den här Ersätt-operationen Fel 8518 Du kommer inte att kunna ångra den här ersättningsoperationen.@Vill du fortsätta? @@ 19 @@@ 2.
12185. Du försöker infoga i ett avsnitt som inte kan växa tillräckligt för kontrollen du försöker lägga till Fel 7780 Du försöker infoga i ett avsnitt som inte kan växa tillräckligt för den kontroll du försöker lägga till.@Den maximala totala höjden för alla sektioner i en rapport, inklusive sektionsrubrikerna, är 508 cm. @Ta bort eller minska höjden på minst en
12186. Du har använt ListIndex-egenskapen felaktigt Fel 7777 Du har använt egenskapen ListIndex felaktigt. @@@ 2@1@6997@1.
12187. Ditt certifikat innehåller samma serienummer som ett annat certifikat utfärdat av certifikatutfärdaren Fel sec_error_reused_issuer_and_serial Ditt certifikat innehåller samma serienummer som ett annat certifikat utfärdat av certifikatutfärdaren. Skaffa ett nytt certifikat som innehåller ett unikt serienummer. (Felkod: sec_error_reused_issuer_and_serial). Det här felet varnar dig för fac
12188. Dina ändringar kan inte sparas eftersom fältet '|' har uppdaterats av en annan användare Fel 6046 Dina ändringar kan inte sparas eftersom fältet '|' har uppdaterats av en annan användare. @@@ 1 @@@ 1.
12189. Din dator har återupptagits efter Critical Suspend-läge Fel 8098 Din dator har återupptagit driften efter läget Critical Suspend. Alla ändringar som inte har sparats kan ha gått förlorade. För att säkerställa korrekt funktion, stäng och öppna alla filer igen. Det rekommenderas att starta om Microsoft Office Access. @@@ 1 @@@ 1.
12190. Din dator har slut på diskutrymme Fel 10017 Datorn har slut på diskutrymme.@Du kommer inte att kunna ångra den här klistret. Vill du fortsätta ändå? @@ 19 @@@ 2.
12191. Din datakälla innehåller mer än 255 fält (kolumner) Fel 32605 Din datakälla innehåller mer än 255 fält (kolumner). Access importerar endast de första 255 fälten.
12192. Din anhörigas personnummer (SSN) kan inte användas för att ansöka om befrielse från två separata skattedeklarationer Fel 512 Ditt anhöriges personnummer (SSN) kan inte användas för att göra anspråk på undantag för två separata skattedeklarationer. Du gjorde anspråk på en försörjning som undantag från din skattedeklaration, men den här försörjaren har också lämnat in sin egen skattedeklaration som kräver ett personligt undantag
12193. Din HTML-fil innehåller inga tabelldata som Microsoft Office Access kan importera Fel 2531 Din HTML -fil innehåller inga tabelldata som Microsoft Office Access kan importera.@. @@ 1 @@@ 1.
12194. Din Microsoft Office Access-databas eller ditt projekt innehåller en saknad eller trasig referens till filen Fel 29070 Din Microsoft Office Access -databas eller ditt projekt innehåller en saknad eller trasig referens till filen '| 1' | 2@* För att säkerställa att din databas eller ditt projekt fungerar korrekt måste du fixa den här referensen. @@ 1@2@5043@1.
12195. Din nätverksåtkomst avbröts Fel 3043 Din nätverksåtkomst avbröts. För att fortsätta, stäng databasen och öppna den sedan igen.
12196. Din server för utgående e-post är inte korrekt inställd Fel 108 Din server för utgående e -post är inte korrekt inställd. Klicka på OK för att ställa in din utgående e -postserver (SMTP) och försök skicka din e -post igen eller så kan din inbjudan inte skickas just nu. Vänligen försök igen senare.
12197. Din server för utgående e-post är inte korrekt inställd Fel 109 Din server för utgående e -post är inte korrekt inställd. Klicka på OK för att ställa in din utgående e -postserver (SMTP) och försök skicka din e -post igen eller så kan din inbjudan inte skickas just nu. Vänligen försök igen senare.
12198. Ditt lösenord kommer inte att krypteras innan det har sparats i filen Fel 30024 Ditt lösenord kommer inte att krypteras innan det sparas i filen.@Användare som ser källinnehållet i filen kommer att kunna se kontots användarnamn och lösenord. & Spara lösenord Avbryt @@ 36@1@553714179@.
12199. Ditt SMS kunde inte skickas för närvarande Fel 602 Det gick inte att skicka ditt SMS -meddelande just nu. Vänligen försök igen senare.
12200. Din deklarationsfil är skadad eller korrupt Fel 510/544 Din deklarationsfil är skadad eller skadad. Detta kan inträffa om du sparade din retur direkt till (eller öppnade den från) en bärbar enhet, till exempel en flash -enhet.