12141. Du har valt att permanent ta bort länken till dataåtkomstsidan Fel 10896 Du har valt att ta bort länken till datatillgångssidan permanent.@Radera och länk Avbryt @@ 27 @@@.
12142. Du har gett denna |1 samma namn som en befintlig |2 i din databas Fel 2014 Du har gett detta | 1 samma namn som en befintlig | 2 i din databas.@Du kan inte ge en tabell och en fråga samma namn.@Ge det här objektet ett namn som inte redan används av en annan tabell eller fråga. .@1 @@@ 1.
12143. Du har öppnat en sida som senast ändrades med Access 2000 Fel 2897 Du har öppnat en sida som senast ändrades med Access 2000. För att kunna redigera sidan måste du spara den med en nyare version av Microsoft Office Web Components. Vill du att Access ska konvertera den här sidan genom att spara den med en nyare ver
12144. Du har ställt in |1s Type-egenskap till Popup, vilket ändrar verktygsfältet till en genvägsmeny Fel 8081 Du har ställt in | 1: s egenskap Typ till Popup, vilket ändrar verktygsfältet till en genvägsmeny.@Genvägsmenyn försvinner eftersom Microsoft Office Access lägger till | 2 i verktygsfältet för genvägsmenyer. Stäng genvägsmenyn genom att stänga verktygsfältets egenskaper,
12145. Du har angett en överföringstyp som inte stöder argumentet HTML-tabellnamn Fel 2521 Du har angett en överföringstyp som inte stöder argumentet HTML -tabellnamn.@Lämna argumentet HTML -tabellnamn tomt om du inte använder importera HTML eller länka HTML -överföringstyper. @@ 1 @@@ 1.
12146. Du har angett ett ord som inte finns i huvud- eller anpassad ordbok Fel 9539 Du har angett ett ord som inte finns i huvud- eller anpassad ordlista.@Vill du använda det här ordet och fortsätta kontrollera? @@ 20 @@@ 1.
12147. Du har skapat arbetsgruppsinformationsfilen '| Fel 10962 Du har lyckats skapa arbetsgruppsinformationsfilen '|.' @@@ 1 @@@ 4.
12148. Du har inte angett ett arbetsgrupps-ID Fel 10957 Du har inte angett ett arbetsgrupps -ID. För att säkerställa att din arbetsgruppsinformationsfil är unik anger du ett unikt arbetsgrupps -ID med upp till 20 siffror eller bokstäver. Fortsätta utan ett arbetsgrupps -ID? @@@ 20 @@@ 1.
12149. Du anropade frågebyggaren på en tabell Fel 10522 Du åberopade Query Builder på ett bord.@Vill du skapa en fråga baserad på tabellen? @@ 19 @@@ 2.
12150. Du ringde ett olagligt funktionsanrop Fel 7952 Du ringde ett olagligt funktionsanrop.@Kontrollera syntaxen för funktionen du försöker använda. @@ 1 @@@ 1.
12151. Du kan behöva en extra ljudavkodare för att spela upp ljudspåret för den här filen. Fel 8192 "" "Du kan behöva en extra ljudavkodare för att spela ljudspåret för den här filen. Denna fil innehåller ett spår i formatet Dolby AC3 Audio (kod" "8192" "). Du kan behöva installera en DirectShow -avkodare för detta ljudformat för att höra soundtracket o
12152. Du måste vara i designvyn för att skapa eller ta bort kontroller Fel 2147 Du måste vara i designvyn för att skapa eller ta bort kontroller. @@@ 1@2@5054@1.
12153. Du måste välja ett länkfält för varje parameter Fel 2905 Du måste välja ett länkningsfält för varje parameter. @@@ 1 @@@ 1.
12154. Du måste omge IIf-funktionsargument inom parentes Fel 2440 Du måste bifoga IIf -funktionsargument inom parentes. @@@ 1@3@1012957@1.
12155. Du måste ange en siffra som är större än noll för ett argument för upprepning Fel 2500 Du måste ange ett tal som är större än noll för ett Repeat Count -argument.@Du försökte använda RunMacro -åtgärden eller -metoden, men du angav ett värde som är mindre än noll (eller ett uttryck som utvärderas till mindre än noll) i argumentet Repeat Count. @För att köra macr
12156. Du måste ange Gruppera efter i raden Totalt för ett fält som har kolumnrubrik i korstabellraden Fel 2327 Du måste ange Group By på raden Total för ett fält som har kolumnrubrik i raden Crossstab.@De värden som härrör från fältet eller uttrycket som du anger som kolumnrubriken används för att gruppera data i crossstab -frågan. @@ 1 @1@9980@1.
12157. Du måste ange namnet på tabellen du skapar eller lägger till poster till Fel 2333 Du måste ange namnet på tabellen som du skapar eller lägger till poster till.@Du försökte definiera en tabell eller lägga till en fråga utan att ange en måltabell. @@ 1 @@@ 1.
12158. Du måste först spara funktionen Fel 10031 Du måste först spara funktionen.@Vill du spara funktionen nu? @@ 19 @@@ 1.
12159. Du måste först spara frågan Fel 10003 Du måste först spara frågan.@Vill du spara frågan nu? @@ 19 @@@ 1.
12160. Du måste först spara den lagrade proceduren Fel 10002 Du måste först spara den lagrade proceduren.@Vill du spara den lagrade proceduren nu? @@ 19 @@@ 1.