11941. Du försöker konvertera en kodad databas Fel 32544 Du försöker konvertera en kodad databas. Avkoda databasen och försök igen. För att skydda den konverterade databasen använder du kommandot Kryptera med lösenord.
11942. Du försöker konvertera en kodad databas som använder ett lösenord Fel 32546 Du försöker konvertera en kodad databas som använder ett lösenord. Avkoda databasen, ta bort lösenordet och försök igen. Använd kommandot Kryptera med lösenord för att skydda den konverterade databasen.
11943. Du försöker öppna en skrivskyddad databas Fel 29029 Du försöker öppna en skrivskyddad databas.@Första gången du öppnar en tidigare databas måste du kunna skriva ändringar i databasen.* Databasfilens skrivskyddade attribut kan vara inställt; rensa detta attribut.* Du kan ha valt Open R
11944. Du använder en OTC som inte matchar den Avira-programvara du använder Fel 555 Du använder en OTC som inte matchar den Avira -programvara du använder. Licensinstallation misslyckas.
11945. Du försökte skapa en.mdb-fil på en SharePoint-webbplats Fel 32526 Du försökte skapa en.mdb -fil på en SharePoint -webbplats. Du kan bara skapa Access 2007 -databasfiler (.accdb) på SharePoint -webbplatser. Antingen ändrar du filtypen eller väljer en annan plats.
11946. Du försökte länka eller importera en kopplingsfil i Microsoft Word Fel 3439 Du försökte länka eller importera en Microsoft Word -e -postfusionsfil. Även om du kan exportera sådana filer kan du inte länka eller importera dem.
11947. Du försökte öppna en databas som redan är öppnad av användaren '|2' på maskinen '|1' Fel 3704 Du försökte öppna en databas som redan har öppnats av användaren '| 2' på maskinen '| 1'. Försök igen när databasen är tillgänglig.
11948. Du försökte öppna en databas som redan har öppnats exklusivt av användaren '|2' på maskinen '|1' Fel 3356 Du försökte öppna en databas som redan har öppnats uteslutande av användaren '| 2' på maskinen '| 1'. Försök igen när databasen är tillgänglig.
11949. Du kan bara kopiera en databas som finns på din lokala dator Fel 7843 Du kan bara kopiera en databas som finns på din lokala dator. Om du vill göra en kopia av en databas på en fjärrdator klickar du på Microsoft Office -knappen, pekar på Serveruppgifter och klickar sedan på Överför databas. @@@ 1 @@@ 1.
11950. Du kan bara spara urvals-, korstabell- och unionsfrågor i detta format Fel 7798 Du kan bara spara utvalda, krysstabell- och fackliga frågor i det här formatet. @@@ 1 @@@ 1.
11951. Du kan välja upp till | värden i ett kolumnfilter för ett fält med flera värden Fel 2355 Du kan välja upp till | värden i ett kolumnfilter för ett fält med flera värden. Ta bort några värden och försök igen.
11952. Du kan ställa in gruppnivåer endast för rapporter, inte för formulär Fel 2152 Du kan bara ange gruppnivåer för rapporter, inte för formulär. @@@ 1 @@@ 1.
11953. Du kan bara använda Is-operatorn i ett uttryck med Null eller Not Null Fel 2443 Du kan använda operatorn Is endast i ett uttryck med Null eller Not Null. @@@ 1@3@1008950@1.
11954. Du kan inte lägga till en referens till en Microsoft Office Access-arbetsgrupp Fel 29014 Du kan inte lägga till en referens till en Microsoft Office Access -arbetsgrupp. @@@ 2@1@13780@1.
11955. Du kan inte lägga till en referens till den öppna databasen Fel 29016 Du kan inte lägga till en referens till den öppna databasen. @@@ 1 @@@ 1.
11956. Du kan inte lägga till ytterligare ett avsnitt nu Fel 2178 Du kan inte lägga till ett annat avsnitt nu.@Den maximala totala höjden för alla sektioner i en rapport, inklusive sektionsrubrikerna, är 200 tum (508 cm).@Ta bort eller minska höjden på minst ett avsnitt och lägg sedan till nytt avsnitt.@1 @@@ 1.
11957. Du kan inte tilldela ett värde till detta objekt Fel 2448 Du kan inte tilldela ett värde till detta objekt.@* Objektet kan vara en kontroll på ett skrivskyddat formulär.* Objektet kan vara på ett formulär som är öppet i designvyn.* Värdet kan vara för stort för detta fält. @@ 1@1@9424@1.
11958. Du kan inte beräkna totalsummor på asterisken (*) Fel 2324 Du kan inte beräkna totalsummor på asterisken (*).@Eftersom asterisken representerar alla fält i tabellen kan du inte beräkna totalsummor på den.@Ta bort asterisken från frågeformuläret. Lägg till fälten som du vill använda i designrutnätet och välj sedan
11959. Du kan inte anropa den här funktionen när grupp-, sorterings- och totalfönstret är öppet Fel 2154 Du kan inte anropa den här funktionen när gruppen Grupp, Sortera och Totalruta är öppen. @@@ 1 @@@ 1.
11960. Du kan inte utföra den här åtgärden för närvarande Fel 2486 Du kan inte utföra den här åtgärden för närvarande.@Du försökte köra ett makro eller använde DoCmd -objektet i Visual Basic för att utföra en åtgärd. Microsoft Office Access utför dock en annan aktivitet som förhindrar att denna åtgärd utförs