11921. Du är på väg att lägga till | rad(er) Fel 10506 Du är på väg att lägga till | rad (er).@När du klickar på Ja kan du inte använda Ångra -kommandot för att vända ändringarna. Är du säker på att du vill lägga till de valda raderna@@19 @@@ 2.
11922. Du håller på att radera en eller flera poster Fel 8540 Du håller på att radera en eller flera poster.@Om du klickar på Ja kommer du inte att kunna ångra denna radering. Är du säker på att du vill ta bort dessa poster? @@ 19 @@@ 2.
11923. Du är på väg att ta bort listan och alla dess data från SharePoint-webbplatsen Fel 32515 Du är på väg att ta bort listan och alla dess data från SharePoint -webbplatsen. Vill du fortsätta?.
11924. Du är på väg att ta bort | uppgifter) Fel 8519 Du håller på att radera | post (er).@Om du klickar på Ja, kommer du inte att kunna ångra denna radering. Är du säker på att du vill radera dessa poster? @@ 19 @@@ 2.
11925. Du är på väg att ta bort | rad(er) från den angivna tabellen Fel 10508 Du håller på att radera | rad (er) från den angivna tabellen.@När du klickar på Ja kan du inte använda Ångra -kommandot för att vända ändringarna. Är du säker på att du vill radera de valda posterna? @@ 19 @@@ 2.
11926. Du håller på att klistra in | uppgifter) Fel 8520 Du ska klistra in | post (er).@Är du säker på att du vill klistra in dessa poster? @@ 19 @@@ 2.
11927. Du håller på att klistra in | rad(er) till en ny tabell Fel 10507 Du ska klistra in | rad (er) i en ny tabell.@När du klickar på Ja kan du inte använda Ångra -kommandot för att vända ändringarna. Är du säker på att du vill skapa en ny tabell med de valda posterna? @@ 19 @@@ 2 .
11928. Du är på väg att köra en datadefinitionsfråga som kan ändra data i din tabell Fel 10504 Du är på väg att köra en datadefinitionsfråga som kan ändra data i tabellen.@Är du säker på att du vill köra den här typen av en SQL-fråga? Om inte, klicka på Nej och ändra sedan frågan eller stäng den för att köra senare. @@ 19 @@@ 2.
11929. Du är på väg att köra en raderingsfråga som kommer att ändra data i din tabell Fel 10503 Du håller på att köra en raderingsfråga som ändrar data i din tabell.@Är du säker på att du vill köra den här typen av åtgärdsfrågor? För information om hur du förhindrar att detta meddelande visas varje gång du kör en åtgärdsfråga, klicka på Hjälp . @@ 21@1@9058@2.
11930. Du är på väg att köra en skapa tabell-fråga som kommer att ändra data i din tabell Fel 10502 Du håller på att köra en tabellfråga som ändrar data i tabellen.@Är du säker på att du vill köra den här typen av åtgärdsfrågor? För information om hur du förhindrar att detta meddelande visas varje gång du kör en åtgärdsfråga, klicka på Hjälp. @@ 21@1@9058@2
11931. Du är på väg att köra en genomkopplingsfråga som kan ändra data i din tabell Fel 10523 Du är på väg att köra en genomgående fråga som kan ändra data i tabellen.@Är du säker på att du vill köra den här typen av en SQL-fråga? För information om hur du förhindrar att detta meddelande visas varje gång du kör en SQL-fråga , klicka på Hjälp. @@ 21@1@9058@2.
11932. Du är på väg att köra en tilläggsfråga som kommer att ändra data i din tabell Fel 10501 Du är på väg att köra en tilläggsfråga som ändrar data i din tabell.@Är du säker på att du vill köra den här typen av åtgärdsfrågor? Om du vill ha information om att stänga av bekräftelsemeddelanden för borttagning av dokument klickar du på Hjälp. @@ 21@1@ 9058@2.
11933. Du är på väg att köra en uppdateringsfråga som kommer att ändra data i din tabell Fel 10500 Du håller på att köra en uppdateringsfråga som ändrar data i din tabell.@Är du säker på att du vill köra den här typen av åtgärdsfrågor? För information om hur du förhindrar att detta meddelande visas varje gång du kör en åtgärdsfråga, klicka på Hjälp . @@ 21@1@9058@2.
11934. Du håller på att uppdatera | rad(er) Fel 10505 Du håller på att uppdatera | rad (er).@När du klickar på Ja kan du inte använda Ångra -kommandot för att vända ändringarna. Är du säker på att du vill uppdatera dessa poster? @@ 19 @@@ 2.
11935. Du försöker använda fler smarta taggar än systemet kan hantera Fel 31554 Du försöker använda fler smarta taggar än systemet kan hantera.@Avmarkera några av de valda taggarna. @@ 1 @@@ 1.
11936. Du försöker arbeta med en Paradox-fil som kräver Borland Database Engine (BDE) Fel 3836 Du försöker arbeta med en Paradox -fil som kräver Borland Database Engine (BDE). Microsoft Office Access kan inte ladda BDE, eller så är BDE inte korrekt installerat. För att korrigera detta, kör installationsprogrammet för BDE.
11937. Du är för närvarande inte ansluten till ICQ-nätverket Fel 131 Du är för närvarande inte ansluten till ICQ -nätverket. Anslut igen till ICQ och försök igen. Innebär att den faktiska anslutningen till servern förlorades, medan en internetanslutning är tillgänglig.
11938. Du är för närvarande inte ansluten till ICQ-nätverket Fel 135 Du är för närvarande inte ansluten till ICQ -nätverket. Anslut igen till ICQ och försök igen. Innebär att den faktiska anslutningen till servern förlorades, medan en internetanslutning är tillgänglig.
11939. Du försöker konvertera en databas som är krypterad med ett lösenord Fel 32547 Du försöker konvertera en databas som är krypterad med ett lösenord. Ta bort lösenordet och försök igen. För att skydda den konverterade databasen använder du kommandot Set Database Password.
11940. Du försöker konvertera en lösenordsskyddad databas Fel 32545 Du försöker konvertera en lösenordsskyddad databas. Ta bort lösenordet och försök igen. För att skydda den konverterade databasen använder du kommandot Kryptera med lösenord.