1. Verbinding met de server verbroken, errorCode: 6 Fout 6 Verbinding met de server verbroken, errorCode: 6. Er is een fout opgetreden bij het ontvangen van de QQ-mailbox met foxmail7.
2. Foxmail-fout 217 Fout 217 Runtime-fout 217 op 0007D1C2.
3. Foxmail-fout 421 Fout 421 Fout 421: Foxmail heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
4. Foxmail-fout 452 Fout 452 452 Onvoldoende systeemopslag.
5. Foxmail-fout 5 Fout 5 SSL-verbindingsfout, foutcode: 5.
6. Foxmail-fout 501 Fout 501 Fout 501: Foxmail heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
7. Foxmail-fout 502 Fout 502 502 niet-uitgevoerde opdracht.
8. Foxmail-fout 505 Fout 505 505-client is niet geverifieerd.
9. Foxmail-fout 535 Fout 535 Verificatie mislukt.
10. Foxmail-foutcode 5 Fout 5 Fout 5: Foxmail heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
11. Foxmail-foutcode 6 Fout 6 Fout 6: Foxmail heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
12. SMTP -> FOUT: MAIL niet geaccepteerd van server: 501: afzenderadres Fout 501 501 : afzenderadres moet een domein SMTP bevatten -> FOUT: MAIL niet geaccepteerd van server: 501 : afzenderadres.
13. SSL niet ondersteund, controleer de configuratie van uw server, errorCode: 1 Fout 1 Ssl wordt niet ondersteund, controleer de configuratie van uw server, errorCode: 1. Gebruik Foxmail als e-mailclient en kan geen e-mails verzenden vanaf Hotmail-account.