1. Na verbinding met de Operations Server is er een fout geretourneerd Fout 8113 & 7174 Na verbinding met de Operations Server is er een fout geretourneerd. Fouten 8113 en 7174 treden op wanneer een activerings-ID of claimcode wordt ingevoerd voordat de bestelling is verwerkt.
2. Database is verouderd Fout 2122 Database is verouderd. Deze fouten betekenen dat er een probleem is met het bestand dat uw gebruikers en scores bijhoudt. In de meeste gevallen is een ander programma in conflict met Rosetta Stone®, hoewel dit bestand soms beschadigd is en vervangen moet worden
3. Database is verouderd Fout 2123 Database is verouderd. Deze fouten betekenen dat er een probleem is met het bestand dat uw gebruikers en scores bijhoudt. In de meeste gevallen is een ander programma in conflict met Rosetta Stone®, hoewel dit bestand soms beschadigd is en vervangen moet worden
4. Database is verouderd Fout 2125 Database is verouderd. Deze fouten betekenen dat er een probleem is met het bestand dat uw gebruikers en scores bijhoudt. In de meeste gevallen is een ander programma in conflict met Rosetta Stone®, hoewel dit bestand soms beschadigd is en vervangen moet worden
5. Fatale toepassingsfout Fout 2111 Fatale toepassingsfout. Deze foutmelding wordt veroorzaakt doordat Trend Micro Anti-Virus is geïnstalleerd op het lokale werkstation waarop u Rosetta Stone probeert uit te voeren. Om Rosetta Stone te gebruiken, moet u Trend Micro Anti-virus uitschakelen.
6. Fatale toepassingsfout Fout 2119 Fatale toepassingsfout. Deze foutmelding wordt veroorzaakt doordat Trend Micro Anti-Virus is geïnstalleerd op het lokale werkstation waarop u Rosetta Stone probeert uit te voeren. Om Rosetta Stone te gebruiken, moet u Trend Micro Anti-virus uitschakelen.
7. Fatale toepassingsfout Fout 2120 Fatale toepassingsfout. Deze foutmelding wordt veroorzaakt doordat Trend Micro Anti-Virus is geïnstalleerd op het lokale werkstation waarop u Rosetta Stone probeert uit te voeren. Om Rosetta Stone te gebruiken, moet u Trend Micro Anti-virus uitschakelen.
8. Hangt bij het laden van het volgende scherm Fout 4111, 5211, 5222 Hangt bij "Volgend scherm laden".
9. Volgend scherm laden Fout 5211 Volgend scherm laden. Deze fout wordt veroorzaakt doordat beveiligingssoftware een of meer bestanden blokkeert die deel uitmaken van de inhoud van de taaltraining.
10. Rosetta Stone-activeringscode Fout 7174 Fout 7174 Fout 7174: Rosetta Stone heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
11. Rosetta Stone-activeringscodefout 8113 Fout 8113 Fout 8113: Rosetta Stone heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
12. Rosetta Stone-activeringscode Fout 8812 Fout 8812 Fout 8812: Rosetta Stone heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
13. Rosetta Steen Fout 1000 Fout 1000 Fout 1000: Rosetta Stone heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
14. Rosetta Stone Fout 1007 Fout 1007 Fout 1007: Rosetta Stone heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
15. Rosetta Steen Fout 1007 20 Fout 1007 20 Error 1007 20: Rosetta Stone heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
16. Rosetta Stone Fout 1117 Fout 1117 Weergavefout microfooninstelling.
17. Rosetta Stone Fout 1119 Fout 1119 Fout 1119: Rosetta Stone heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
18. Rosetta Steen Fout 1129 Fout 1129 Fout 1129: Rosetta Stone heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
19. Rosetta Stone Fout 1141 Fout 1141 Fatale toepassingsfout.
20. Rosetta Stone Fout 1411 Fout 1411 Fatale fout.