1. Ccleaner-fout 1722 Fout 1722 Fout 1722: De RPC-server is niet beschikbaar.
2. Ccleaner-fout 193 Fout 193 Fout 193: Ccleaner heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
3. Ccleaner-fout 2 Fout 2 Fout 2: Ccleaner heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
4. Ccleaner-fout 216 Fout 216 Runtime-fout 216 op 019B3306.
5. Ccleaner-fout 5 Fout 5 Fout 5: ongeldige procedure-aanroep of argument.
6. Ccleaner-fout C000021A Fout C000021A C000021a (fatale systeemfout) Het proces voor het initialiseren van het sessiebeheersysteem is onverwacht beëindigd.
7. Ccleaner-fout R6002 Fout R6002 Runtime-fout! Programma: C: \Program files\CCleaner\CCleaner.exe - R6002 - floating point support niet geladen.
8. Fout bij verwijderen Fout 193 Treedt op tijdens het verwijderen van Ccleaner.
9. Windows kan de digitale handtekening voor de stuurprogramma's die nodig zijn voor dit apparaat niet verifiëren Fout 52 Windows kan de digitale handtekening voor de stuurprogramma's die nodig zijn voor dit apparaat niet verifiëren. Een recente hardware- of softwarewijziging heeft mogelijk een bestand geïnstalleerd dat onjuist is ondertekend of beschadigd is, of dat schadelijke software van een onbekende bron kan zijn. Cclea