61. SMTP_554_TRANSACT_FAILED Fout 0x800CCC18 Aanmeldingspoging mislukt. SMTP_554_TRANSACT_FAILED.
62. SMTP_NO_SENDER Fout 0x800CCC1A Kan geen verbinding maken via Secure Sockets Layer (SSL). SMTP_NO_SENDER.
63. SMTP_REJECTED_SENDER Fout 0x800CCC19 Niet beschikbaar. SMTP_REJECTED_SENDER.
64. SMTP_RESPONSE_ERROR Fout 0x800CCC11 Mailinglijst niet bekend op server. SMTP_RESPONSE_ERROR.
65. SOCKET_INIT_ERROR Fout 0x800CCC0C Niet beschikbaar. SOCKET_INIT_ERROR.
66. SOCKET_WRITE_ERROR Fout 0x800CCC0B Server of maildrop is bezet. SOCKET_WRITE_ERROR.
67. Gebruiker al verbonden Fout 0x800CCC03 Gebruiker al verbonden. WOULD_BLOCK.
68. Windows Live 2-fout Fout 2 Fout 2: Windows Live Mail heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
69. Windows Live-fout 1053 Fout 1053 Fout 1053: Windows Live Mail heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
70. Windows Live-fout 1086 Fout 1086 Fout 1086: Windows Live Mail heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
71. Windows Live-fout 2503 Fout 2503 Fout 2503: Windows Live Mail heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
72. Windows Live-fout 302 Fout 302 Fout 302: Windows Live Mail heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
73. Windows Live-fout 3024 Fout 3024 Fout 3024: Windows Live Mail heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
74. Windows Live-fout 4202 Fout 4202 Fout 4202: Windows Live Mail heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
75. Windows Live-fout 4402 Fout 4402 Fout 4402: Windows Live Mail heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
76. Windows Live-fout 501 Fout 501 Fout 501: Windows Live Mail heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
77. Windows Live-fout 550 0X800Ccc79 Fout 550 0x800CCC79 Fout 550 0x800CCC79: Windows Live Mail heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
78. Windows Live-fout 552 Fout 552 Fout 552: Windows Live Mail heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
79. Windows Live-fout 571 Fout 571 Fout 571: Windows Live Mail heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
80. Windows Live-fout 65 Fout 65 Fout 65: Windows Live Mail heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.