81. Windows 8.1 HTTP-fout 503. De service is niet beschikbaar Fout 503 Fout 503: Windows 8.1 heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
82. Windows 8.1 Mbr-fout 3 Fout 3 Fout 3: Windows 8.1 heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
83. Windows 8.1 Printer niet geactiveerd Foutcode 30 Fout 30 Fout 30: Windows 8.1 heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
84. Windows 8.1 Zoekfout 2 Fout 2 Fout 2: Windows 8.1 heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
85. Windows 8.1 Systeemfout 53 Fout 53 Fout 53: Windows 8.1 heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
86. Windows 8.1 Update Foutcode 13Ec Fout 13EC Fout 13EC: Windows 8.1 heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
87. Windows 8.1 VPN-fout 629 Fout 629 Fout 629: Windows 8.1 heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
88. Windows 8.1 VPN-fout 741 Fout 741 Fout 741: Windows 8.1 heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.