2441. Kan dit verbindingsbestand niet openen of lezen Fout 2918 Kan dit verbindingsbestand niet openen of lezen.@Het bestand is beschadigd of het bestandsformaat is niet geldig.@@@@@1.
2442. Kan item niet verwijderen Fout 6013 Kan artikel niet verwijderen. '|' niet gevonden in lijst.@@@1@@@1.
2443. Kan SQL Server-service niet starten Fout 2637 Kan SQL Server-service niet starten. Om de SQL Server-service opnieuw te starten, dubbelklikt u op het pictogram SQL Server System Manager in het systeemvak en klikt u op Start/Doorgaan.@Wanneer de service is gestart, klikt u in Microsoft Office Access op de Microsoft Office-knop,
2444. Kan SQL Server-service niet starten Fout 2638 Kan SQL Server-service niet starten. Om de SQL Server-service opnieuw te starten, dubbelklikt u op het pictogram SQL Server System Manager in het systeemvak en klikt u op Start/Doorgaan. Als de service niet kan worden gestart, gaat u naar de Services-console en controleert u of de MSSQLServer s
2445. Unieke sleutelschending Fout 3715 Unieke sleutelovertreding. Dit record heeft dezelfde sleutelwaarde als een ander record, terwijl alleen unieke waarden zijn toegestaan. Wijzig de sleutelwaarde in dit conflictrecord of het winnende record en dien dit record opnieuw in, of verwijder dit conflictrecord.
2446. Onbekende berichtontvanger(s); het bericht is niet verzonden Fout 2295 Onbekende berichtontvanger(s); het bericht is niet verzonden.@@@1@@@1.
2447. Update/verwijder conflict Fout 3736 Update/verwijder conflict. Dit bijgewerkte record is verwijderd bij een andere replica. Plaats dit conflictrecord opnieuw of verwijder het.
2448. Update/RI-conflict Fout 3718 Update/RI-conflict. De primaire sleutelrecord is bijgewerkt door een andere replica, daarom is deze verwijzingsrecord afgewezen. Maak een nieuwe primaire sleutelrecord die voldoet aan de referentiële integriteitsbeperking, wijzig de waarde van de externe sleutel i
2449. Update/update-conflict Fout 3713 Update/update-conflict. Een andere replica heeft dit record ook bijgewerkt. Dit record verloor het conflict. Dien uw update opnieuw in of verwijder deze conflictrecord.
2450. Gebruik een getal, geen tekenreeks, om naar een groepsniveau te verwijzen Fout 2463 Gebruik een nummer, geen tekenreeks, om naar een groepsniveau te verwijzen.@@@2@1@6361@1.
2451. Gebruik een sectienummer, geen string, om naar een formulier of rapportsectie te verwijzen Fout 2461 Gebruik een sectienummer, geen string, om naar een formulier of rapportsectie te verwijzen.@@@1@@@1.
2452. Verifieer het nieuwe wachtwoord door het opnieuw te typen in het vak Verifiëren en op OK te klikken Fout 2600 Verifieer het nieuwe wachtwoord door het opnieuw te typen in het vak Verifiëren en op OK te klikken.@@@1@@@1.
2453. Bekijk '|' is in gebruik Fout 31529 Bekijk '|' is in gebruik. Sluit de weergave en probeer opnieuw te importeren.@@@1@@@1.
2454. Visual Basic kan het gegevenstype van een van de argumenten die u hebt ingevoerd niet converteren Fout 2765 Visual Basic kan het gegevenstype van een van de door u ingevoerde argumenten niet converteren.@U heeft geprobeerd een Visual Basic-procedure uit te voeren die een methode uitvoert of een eigenschap van een object instelt.@Controleer de documentatie van het onderdeel voor informatie over de eigenschappen en metho
2455. Vshare.386 ontbreekt op uw computer Fout 2745 Share.exe of Vshare.386 ontbreekt op uw computer; OLE-ondersteuning heeft deze bestanden nodig om correct te werken.@Rerun Microsoft Office Access of Microsoft Office Setup om Microsoft Office Access, het Share-programma en Vshare.386 opnieuw te installeren.@Als u wilt behouden
2456. Wanneer u dit formulier of rapport opslaat, wordt de code erachter verwijderd Fout 8534 Wanneer u dit formulier of rapport opslaat, wordt alle code erachter verwijderd.@U hebt de eigenschap HasModule ingesteld op Nee, waardoor een formulier of rapport wordt gemaakt dat sneller wordt geopend. Eventuele macro's die aan dit formulier of rapport zijn gekoppeld, worden niet beïnvloed, en coderen ook niet in sepa
2457. Werkgroepbeheerder kan het werkgroepinformatiebestand niet maken Fout 2625 Werkgroepbeheerder kan het werkgroepinformatiebestand niet maken. Zorg ervoor dat u een geldig pad en een geldige bestandsnaam hebt opgegeven, dat u over de juiste machtigingen beschikt om het bestand te maken en dat u voldoende schijfruimte op het doelstation hebt. (|)@
2458. U heeft de toets of toetsencombinatie |1 in |2 al toegewezen aan een andere macro Fout 2070 U heeft de toets of toetsencombinatie |1 in |2 al aan een andere macro toegewezen.@Alleen de eerste toets of toetsencombinatie wordt gebruikt.@@2@1@10144@1.
2459. U heeft al een veld met de naam '| Fout 2362 U heeft al een veld met de naam '|.'@@@1@@@1.
2460. U heeft al een index met de naam '| Fout 2397 U heeft al een index met de naam '|.'@@@1@@@1.