6041. U kunt het gegevensmasterkenmerk voor de replicaset niet wijzigen Fout 3594 U kunt het gegevensmasterkenmerk voor de replicaset niet wijzigen. Het staat alleen gegevenswijzigingen toe bij de Design Master.
6042. U kunt de geopende database niet comprimeren door een macro of Visual Basic-code uit te voeren Fout 7810 U kunt de geopende database niet comprimeren door een macro of Visual Basic-code uit te voeren.@In plaats van een macro of code te gebruiken, klikt u op de Microsoft Office-knop, wijst u Beheren aan en klikt u vervolgens op Database comprimeren en herstellen.@@1@@@1.
6043. U kunt de geopende database niet converteren naar een MDE-bestand door een macro of Visual Basic-code uit te voeren Fout 7807 U kunt de geopende database niet converteren naar een MDE-bestand door een macro of Visual Basic-code uit te voeren.@In plaats van een macro of code te gebruiken, klikt u op het tabblad Databasehulpmiddelen in de groep Databasehulpmiddelen op MDE maken.@@1@@@ 1.
6044. U kunt voor deze database geen query's of gekoppelde tabellen weergeven in het venster Relaties Fout 10606 U kunt voor deze database geen query's of gekoppelde tabellen weergeven in het venster Relaties.@De database '|' is gemaakt in een eerdere versie van Microsoft Office Access. Als u deze database wilt converteren naar de huidige versie van Microsoft Office Access, klikt u op de
6045. U kunt dit veld niet bewerken omdat het zich in een gekoppeld Excel-spreadsheet bevindt Fout 3823 U kunt dit veld niet bewerken omdat het zich in een gekoppeld Excel-spreadsheet bevindt. De mogelijkheid om gegevens te bewerken in een gekoppeld Excel-spreadsheet is uitgeschakeld in deze Access-release.
6046. U kunt deze pagina niet bewerken omdat deze frames bevat Fout 2890 U kunt deze pagina niet bewerken omdat deze frames bevat.@De ontwerpfunctie voor gegevenstoegangspagina's kan geen pagina's met frames bewerken.@@1@@@1.
6047. U kunt niet op formulier filteren wanneer de formulierrecordbron een recordsetobject is Fout 2594 U kunt niet op formulier filteren als de formulierrecordbron een recordsetobject is.@@@1@@@1.
6048. U kunt geen objecten importeren in een database die is gemaakt in een eerdere versie van Microsoft Office Access Fout 7893 U kunt geen objecten importeren in een database die is gemaakt in een eerdere versie van Microsoft Office Access.@Om de database te converteren naar de huidige versie van Microsoft Office Access, klikt u op de Microsoft Office-knop en vervolgens op Converteren@@1@1@9029@1 .
6049. U kunt dit bestand niet importeren Fout 31519 U kunt dit bestand niet importeren.@U kunt geen tekstbestand importeren tenzij het een van deze extensies heeft: |.@@1@@@1.
6050. U kunt dit bestand niet importeren Fout 31520 U kunt dit bestand niet importeren.@U kunt geen tekstbestand importeren met een van deze extensies: |.@@1@@@1.
6051. U kunt niet linken naar een database die is opgeslagen op een internetlocatie Fout 31520 U kunt niet koppelen aan een database die op een internetlocatie is opgeslagen. U moet de database eerst opslaan op een locatie die een Universal Naming Convention (UNC) gebruikt, zoals een servershare, en er vervolgens een koppeling naar maken.@@@1@@@1.
6052. U kunt geen wijzigingen aanbrengen in de database-objecten in de database '| Fout 8401 U kunt geen wijzigingen aanbrengen in de database-objecten in de database '|.'@Deze database is gemaakt in een eerdere versie van Microsoft Office Access.@Om deze database te converteren naar de huidige versie van Microsoft Office Access, klikt u op de Microsoft Office-knop,
6053. U kunt geen objecten wijzigen die in een eerdere versie van Microsoft Office Access zijn gemaakt Fout 2571 U kunt geen objecten wijzigen die in een eerdere versie van Microsoft Office Access zijn gemaakt.@Om deze database te converteren naar de huidige versie van Microsoft Office Access, sluit u de database, klikt u op de Microsoft Office-knop en klikt u vervolgens op Converteren.@@1@@@1 .
6054. U kunt geen kolommen tussen twee bevroren kolommen in een gegevensblad plaatsen Fout 7754 U kunt geen kolommen tussen twee vastgezette kolommen in een gegevensblad plaatsen.@Als u de bevriezing van alle kolommen wilt opheffen, klikt u op het tabblad Start in de groep Records op Meer en vervolgens op Alle kolommen opheffen.@@1@1@9174@1.
6055. U kunt '|' niet opslaan omdat het alleen-lezen is Fout 2622 U kunt '|' niet opslaan omdat het alleen-lezen is.@Om op te slaan, schakelt u over naar de ontwerpweergave, klikt u op de Microsoft Office-knop, wijst u Opslaan als aan en voert u een nieuwe naam in.@@3@@@1.
6056. U kunt '|' niet instellen naar het gegevenstype Bijlage Fout 7924 U kunt '|' niet instellen naar het gegevenstype Bijlage. U kunt een kolom alleen instellen op het gegevenstype Bijlage wanneer die kolom voor het eerst is gemaakt.@@@1@@@1.
6057. U kunt de eigenschap MenuBar van een formulier niet instellen vanuit de menubalkmacro Fout 7779 U kunt de eigenschap MenuBar van een formulier niet instellen vanuit de macro in de menubalk.@@1@@@1.
6058. U kunt de eigenschap GroupInterval niet instellen op 0 wanneer de eigenschap GroupOn is ingesteld op Interval Fout 2582 U kunt de eigenschap GroupInterval niet instellen op 0 wanneer de eigenschap GroupOn is ingesteld op Interval.@Klik op het tabblad Sorting and Grouping Design en probeer een van de volgende opties: * Wijzig de instelling van de eigenschap GroupInterval in een getal hoger dan 0.* Wijzig de GroupOn
6059. Je hebt de rechten van '|1' gewijzigd voor '|2 Fout 10954 Je hebt de rechten van '|1' gewijzigd in '|2.'@Wilt u deze rechten nu toewijzen?@@19@@@2.
6060. U heeft een ongeldig besturingstype gekozen voor gebruik met hyperlinks Fout 7975 U hebt een ongeldig besturingstype gekozen voor gebruik met hyperlinks.@U kunt alleen hyperlinks gebruiken met labels, afbeeldingen, opdrachtknoppen of gebonden tekstvakken.@@1@@@1.