1. Foutcode 5, toegang geweigerd Fout 5 Foutcode 5, toegang geweigerd. De McShield-service heeft de status Onderbroken. De fout wordt weergegeven wanneer u probeert de McShield-service handmatig te starten.
2. Installatie geslaagd of foutstatus: 1603 Fout 1603 Windows Installer heeft het product geïnstalleerd. Productnaam: McAfee VirusScan Enterprise. Productversie: 8.8.00000. Producttaal: 1033. Installatie geslaagd of foutstatus: 1603.
3. Ongeldige schijf Fout 1327 Fout 1327. Ongeldige schijf: U: \.
4. Mcafee-foutcode M98 Fout M98 Fout M98: McAfee VirusScan heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
5. Mcafee Virusscan 8.8 Fout 1603 Fout 1603 Fout 1603: McAfee VirusScan heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
6. Mcafee Virusscan 8.8 Fout 1920 Fout 1920 Fout 1920: McAfee VirusScan heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
7. Mcafee Virusscan Enterprise 8.8 Fout 1303 Fout 1303 Fout 1303: McAfee VirusScan heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
8. Mcafee Virusscan Enterprise Error 1334 Fout 1334 Fout 1334: McAfee VirusScan heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
9. Mcafee Virusscan Enterprise Error 1406 Fout 1406 Fout 1406: McAfee VirusScan heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
10. Mcafee Virusscan Enterprise-fout 1721 Fout 1721 Fout 1721: McAfee VirusScan heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
11. Mcafee Virusscan Enterprise-fout 1722 Fout 1722 Fout 1722: McAfee VirusScan heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
12. Mcafee Virusscan Enterprise voor Linux Fout 34 Fout 34 Fout 34: McAfee VirusScan heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
13. McAfee VirusScan-fout 0X000000D1 Fout 0x000000D1 Als McAfee VirusScan Enterprise op de Windows Server 2003-computers is geïnstalleerd, kan de computer vastlopen en wordt een foutbericht weergegeven.
14. McAfee VirusScan-fout 1303 Fout 1303 Het installatieprogramma heeft onvoldoende rechten om toegang te krijgen tot deze map.
15. McAfee VirusScan-fout 1920 Fout 1920 Fout 1920, service McShield kan niet worden gestart.
16. McAfee VirusScan-fout 34 Fout 34 Authenticatie fout.
17. In de toepassing (C:\PROGRAM FILES\INTERNET EXPLORER\IEXPLORE.EXE) is een fatale toepassingsfout opgetreden Fout C0000005 "De toepassing (C:\PROGRAM FILES\INTERNET EXPLORER\IEXPLORE.EXE) heeft een fatale toepassingsfout ondervonden. Code: C0000005 (ACCESS_VIOLATION), Addr: 77E42DFC, Vlaggen: 00000000. Pogingen om een ​​IBM Rational Robot API-opname uit te voeren resulteren in " "fatale toepassing"
18. Het bestand kan niet worden geïnstalleerd Fout 1334 FOUT 1334. Het bestand 'Global_VC_CPPRT60_f0.51D569E3_8A28_11D2_B962_006097C4DE24' kan niet worden geïnstalleerd.
19. Het bericht kan niet naar de SMTP-server worden verzonden Fout 0x800CCC15 Het bericht kan niet naar de SMTP-server worden verzonden. De transportfoutcode was 0x800ccc15. De serverreactie was niet beschikbaar. SMTP-problemen op server met McAfee VirusScan 8.0.