1. Kan geen verbinding maken met de Google Talk-service (fout 0) Fout 0 Kan geen verbinding maken met de Google Talk-service (fout 0). Fout 0 betekent dat u niet verbonden bent met internet.
2. Kan geen verbinding maken met de Google Talk-service (fout 1) Fout 1 Kan geen verbinding maken met de Google Talk-service (fout 1). Fout 1 betekent dat u verbonden bent met internet, maar dat de firewall op uw systeem uw Google Talk geen verbinding laat maken met de server.
3. Dnsquery: fout bij het oplossen van talk.gmail Fout 1104 Dnsquery: fout bij het oplossen van talk.gmail.com: 11004. kan geen verbinding maken met Google Talk (GTalk).
4. Google Talk-fout 1 Fout 1 Fout 1: Google Talk heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
5. Google Talk-fout 10053 Fout 10053 Fout 10053: Google Talk heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
6. Google Talk-fout 10060 Fout 10060 Verbinding mislukt ( 10060 ).
7. Google Talk-fout 1104 Fout 1104 Fout 11004: Google Talk heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
8. Google Talk-fout 1603 Fout 1603 Fout 1603: Google Talk heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
9. Google Talk-fout 404 foutmelding 404 Fout 404 (niet gevonden)!!1.
10. Google Talk-fout 404 iPad foutmelding 404 Fout 404: Google Talk heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
11. Google Talk-fout 503 Fout 503 Fout 503: Google Talk heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
12. Google Talk-fout 65 Fout 65 Fout 65: kan geen gegevens van de server ontvangen.
13. Google Talk-foutcode 101 Fout 101 Fout 101: Google Talk heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
14. Installatie geslaagd of foutstatus: 1603. Installatie van toepassing mislukt. Fout 1603 Windows Installer heeft het product geïnstalleerd. Productnaam: Google Talk-plug-in. Productversie: 3.3.3.8675. Producttaal: 1033. Fabrikant: Google. Installatie geslaagd of foutstatus: 1603. Google Talk-plug-in. Mislukte installatie van de applicatie.
15. De oudere versie van Google Talk Plugin kan niet worden verwijderd Fout 1714 De oudere versie van Google Talk Plugin kan niet worden verwijderd. Google Talk-plug-in - Fout.
16. XMPP-berichtfout Aflevering van bericht mislukt: (code 503) Fout 503 XMPP-berichtfout Aflevering van bericht mislukt: (code 503). Google Talk-contact wordt weergegeven als beschikbaar, maar wanneer een bericht wordt verzonden, verschijnt de XMPP-foutcode '503'.