1. Crash in foxitr~1.ocx Fout C0000005 Crash in foxitr~1.ocx (1.0.0.1) fout: c0000005 op: 0x2c8e. [WinQual] Foxit reader-plug-in crasht.
2. Fouttag = CopyFileK(5): Toegang is geweigerd Fout 5 Fouttag = CopyFileK(5): Toegang wordt geweigerd. U kunt Foxit PDF Creator niet registreren in Vista omdat de UAC is ingeschakeld.
3. Foxit-fout 2738 Fout 2738 Fout 2738: Foxit Reader heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
4. Foxit-fout 5 Fout 5 Fout 5: Foxit Reader heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
5. Foxit-foutcode 302 Fout 302 Fout 302: Foxit Reader heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
6. Foxit-foutcode 4 Fout 4 Fout 4: Foxit Reader heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
7. Foxit-foutregel 127 Foutregel 127 Foutregel 127: Foxit Reader heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
8. Foxit Reader-fout 0X5 Fout 0x5 Installatiefout: kan de dll/ocx niet registreren: RegSvr32 is mislukt met afsluitcode 0x5.
9. Foxit Reader-fout 0XC0000005 Fout 0xC0000005 Foxit Reader.exe werkt niet meer.
10. Foxit Reader-fout 2753 Fout 2753 Upgradefout van Foxit Reader.
11. Foxit Reader-fout 302 Fout 302 Controleer de netwerkverbinding.
12. Foxit Reader-foutindeling Foutformaat Geen PDF of beschadigd.
13. Foxit Reader-fout R6025 Fout R6025 Runtime-fout R6025.
14. Er is een bij dit beschermde pdf-document Fout 013 Er is een bij dit beveiligde pdf-document. Het kan beschadigd zijn of er is mee geknoeid. Neem contact op met de uitgever voor een schoon bestand. Een incompatibele versie van FOXIT.
15. Kan de DLL/OCK niet registreren: RegSvr32 is mislukt met afsluitcode 0x1 Fout 0x1 C: \Program Files (x86)\Foxit Software\Foxit Reader\plugins\ConvertToPDFShelllExtension_x64.dll. Kan de DLL/OCK niet registreren: RegSvr32 is mislukt met afsluitcode 0x1. Fout bij het installeren van Foxit Reader met Wine.