1. Activatie mislukt Fout 0009 Activatie mislukt. Productactivering mislukt.
2. Activatie mislukt Fout 0008 Activatie mislukt. Productactivering mislukt.
3. ConflictFoutbericht Fout 3 Actie start 13: 52: 23: ConflictErrorMessage. MSI (s) (6C: 14) [13: 52: 23: 775]: Product: ESET Smart Security -- 1. Actie beëindigd 13: 52: 23: ConflictErrorMessage. Retourwaarde 3.
4. Eset Smart Security-fout 0008 Fout 8 Fout 8: ESET Smart Security heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
5. ESET Smart Security-fout 0073 Fout 0073 Virus signature database update is mislukt.
6. ESET Smart Security-fout 0X101A Fout 0x101A Ernstige fout zonder papieren en kan de database met viruskenmerken in ESET Smart Security niet bijwerken.
7. ESET Smart Security-fout 0X1106 Fout 0x1106 Ernstige fout zonder papieren en kan de database met viruskenmerken niet bijwerken in ESET Smart Security.
8. Eset Smart Security-fout 1106 Fout 1106 Fout 1106: ESET Smart Security heeft een probleem aangetroffen en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
9. ESET Smart Security-fout 1603 Fout 1603 Fout 1603 bij push-installatie: algemene fout.
10. Eset Smart Security-foutcode 2318 Fout 2318 Fout 2318: ESET Smart Security heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
11. Eset Smart Security-foutcode 2753 Fout 2753 Fout 2753: ESET Smart Security heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
12. Eset Smart Security-foutcode 2755 Fout 2755 Fout 2755: ESET Smart Security heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
13. Ongeldige gebruikersnaam en wachtwoord Fout 008 Ongeldige gebruikersnaam en wachtwoord. Fout 008 bij het activeren van ESET Smart Security.
14. Het benodigde cabinetbestand 'modules cab' voor deze installatie is beschadigd en kan niet worden gebruikt Fout 2350 Het voor deze installatie benodigde cabinetbestand 'modules cab' is beschadigd en kan niet worden gebruikt. U ontvangt de melding 'Foutcode 2350' bij het installeren van ESET Smart Security.
15. Het installatieprogramma is een onverwachte fout tegengekomen bij het installeren van dit pakket Fout 2878 Het installatieprogramma is een onverwachte fout tegengekomen bij het installeren van dit pakket. Dit kan duiden op een probleem met dit pakket. De foutcode is 2878.