1. Installatiefout Fout 652 Installatiefout. Treedt op tijdens de installatie van de software.
2. Roxio Creator NXT-fout 04C7 Fout 04C7 Fout tijdens de-installatie.
3. Roxio Creator NXT-fout 13001 Fout 13001 Update Error 13001 updateservice herkent dit product niet.
4. Roxio Creator NXT-fout 643 Fout 643 Installatiefout 0643.
5. Er is een fout opgetreden bij de installatie tijdens de installatie Fout 000D Bij de installatie is een fout opgetreden tijdens de installatie. Foutcode 000D. Treedt op tijdens de installatie van de software.
6. Er is een fout opgetreden tijdens de installatie van Setup Fout 641 Setup heeft een fout aangetroffen tijdens de installatie. Treedt op tijdens de installatie van de software.