1. Kan COMODO Internet Security niet installeren Fout 1601 Kan COMODO Internet Security niet installeren. Fout: 1601. De Windows Installer-service kan niet worden geopend. Dit kan gebeuren als de Windows Installer niet correct is geïnstalleerd.
2. Comodo Internet Security-fout 0X80072EFD Fout 0x80072EFD Cmdagent.exe: Fout 0x80072efd.
3. Comodo Internet Beveiligingsfout 113 Fout 113 Fout 113: Comodo Internet Security heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
4. Comodo Internet Beveiligingsfout 1601 Fout 1601 Fout 1601: Comodo Internet Security heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
5. Comodo Internet Beveiligingsfout 1603 Fout 1603 Fatale fout.
6. CUSTOM_ERROR Fout 0x100000D1 CUSTOM_ERROR. COMODO Internet Security Helper-stuurprogramma. Een stuurprogramma van een derde partij werd geïdentificeerd als de waarschijnlijke oorzaak van deze systeemfout. U wordt aangeraden een update te zoeken voor het volgende stuurprogramma: cmdhlp.sys (COMODO Internet Security Helper-stuurprogramma,
7. Fout (0x80070002) Het systeem kan het opgegeven bestand niet vinden. Fout 0x80070002 Foutcode 0x80070002 treedt op tijdens Windows Update.
8. Fout 108: Update kon niet worden voltooid Fout 108 Fout 108: Update kon niet worden voltooid. Controleer de instellingen van uw internetverbinding.
9. Het systeem kan het opgegeven apparaat of bestand niet openen Fout 110 110. Het systeem kan het opgegeven apparaat of bestand niet openen.
10. Kan bestand niet kopiëren Fout 112 Fout 112: Kan bestand niet kopiëren: cfp.theme. Probeer het opnieuw. Updatefout met CIS op Vista.
11. Update mislukt Fout 0x80004002 Update mislukt. Foutcode 0x80004002. Een dergelijke interface wordt niet ondersteund. Er is een fout opgetreden na een wekelijkse antivirusscan.
12. Update mislukt. Toegang is geweigerd Fout 0x80070005 Update mislukt. Foutcode 0x80070005. Toegang is geweigerd.
13. Update mislukt. Er zijn onvoldoende systeembronnen om de aanvraagservice te voltooien Fout 0x800705AA Update mislukt. Foutcode 0x800705aa. Er zijn onvoldoende systeembronnen om de aanvraagservice te voltooien.