1. Comodo-back-upfout 10 Fout 10 Ongeldig apparaat.
2. Comodo-back-upfout 100 Fout 100 Time-outfout.
3. Comodo-back-upfout 103 Fout 103 Er ontbreekt een splitsing of de back-up is onverwacht afgebroken.
4. Comodo-back-upfout 108 Fout 108 Ongeldig http-verzoek aan de server.
5. Comodo-back-upfout 111 Fout 111 Bestand te groot.
6. Comodo-back-upfout 147 Fout 147 Tijdelijk onbeschikbaar.
7. Comodo-back-upfout 15 Fout 15 Het object/apparaat is bezet.
8. Comodo-back-upfout 176 Fout 176 De bewerking kan niet worden uitgevoerd omdat de service is gestopt.
9. Comodo-back-upfout 177 Fout 177 Bron vergrendeld (het item wordt gebruikt door een ander programma).
10. Comodo-back-upfout 185 Fout 185 Verbindingsprobleem met CCloud-server.
11. Comodo-back-upfout 221 Fout 221 Netwerkbronnen zijn niet toegankelijk in de servicemodus.
12. Comodo-back-upfout 233 Fout 233 Pad is te lang.
13. Comodo-back-upfout 234 Fout 234 Interne serveruitzondering.
14. Comodo-back-upfout 235 Fout 235 Te veel CCloud-gebruikerssessies.
15. Comodo-back-upfout 24 Fout 24 Fout 24: Comodo BackUp heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
16. Comodo-back-upfout 29 Fout 29 Fout 29: Comodo BackUp heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
17. Comodo-back-upfout 30 Fout 30 Schrijffout.
18. Comodo-back-upfout 33 Fout 33 Fout 33: Comodo BackUp heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
19. Comodo-back-upfout 4 Fout 4 Algemene foutcode.
20. Comodo-back-upfout 46 Fout 46 Pad is ongeldig.
Home     Blog     About     Privacy Policy     Contact Us

Microsoft & Windows® logo's zijn geregistreerde handelsmerken van Microsoft. Disclaimer: ErrorVault.com is niet verbonden aan Microsoft, noch claimt het een dergelijke verbondenheid.