1. AVG Free Antivirus-fout 0XC0070643 Fout 0xC0070643 Algemene interne fout.
2. AVG Free Antivirus-fout 0XE001004F Fout 0xE001004F Kan geen bestand maken als dat bestand al bestaat.
3. AVG Free Antivirus-fout 0XE001C008 Fout 0xE001C008 Het oplossen van de host is mislukt.
4. AVG Free Antivirus-fout 0XE001D02B Fout 0xE001D02B AVG-product niet geïnstalleerd, verwijderingsverzoek genegeerd.
5. AVG gratis antivirusfout 27046 Fout 27046 Installatie van stuurprogramma is mislukt.
6. AVG Free Antivirus-fout EXE001C046 Fout EXE001C046 Kan AVG Free Antivirus niet downloaden.
7. Installatie kan niet doorgaan. Foutmelding: Opgegeven bestand niet gevonden Fout 0xE001003D Installatie kan niet doorgaan. Foutmelding: Opgegeven bestand is niet gevonden. Foutcode: 0xE001003D.
8. De netwerklocatie is niet bereikbaar Fout 0xE0060006 De netwerklocatie is niet bereikbaar. Probeer Windows Help. Kan AVG Free 2014 niet installeren.
9. Deze applicatie kan niet worden gestart omdat de applicatieconfiguratie onjuist is Fout side-by-side configuratie Deze toepassing kan niet worden gestart omdat de toepassingsconfiguratie onjuist is. Deze fout verwijst alleen naar de gebruikersinterface. AVG Free Antivirus werkt prima, maar de gebruiker kan de gebruikersinterface niet bekijken of scanrapporten openen.