41. Ernstfout: dit platform wordt niet ondersteund door dit installatiepakket Fout 0xE001D027 Ernstfout: dit platform wordt niet ondersteund door dit installatiepakket. Zorg ervoor dat u het juiste pakket hebt gedownload.
42. Deze actie is alleen geldig voor producten die momenteel zijn geïnstalleerd Fout 1605 Deze actie is alleen geldig voor producten die momenteel zijn geïnstalleerd. Er treedt een fout op tijdens het verwijderen van AVG via het Configuratiescherm.
43. Verwijder Avg 9 Fout Fout 9 Fout 9: AVG Antivirus heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.