21. Gem. fout 2755 Fout 2755 Fout 2755: AVG Antivirus heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
22. Gem. fout 403 Fout 403 Fout 403: AVG Antivirus heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
23. Gem. fout 404 foutmelding 404 Fout 404: AVG Antivirus heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
24. Gem. fout 651 Fout 651 Fout 651: AVG Antivirus heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
25. Gem. fout 70643 Fout 70643 Fout 70643: AVG Antivirus heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
26. Gem. fout 927 Fout 927 Fout 927: AVG Antivirus heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
27. Gem. foutcode 0X0020 Fout 0x0020 Fout 0x0020: AVG Antivirus heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
28. Gem. foutcode 0Xc 70643 Fout 0xC 70643 Fout 0xC 70643: AVG Antivirus heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
29. Gem. foutcode 0Xc 70656 Fout 0xC 70656 Fout 0xC 70656: AVG Antivirus heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
30. Gem. foutcode 0Xc00 Fout 0xC00 Fout 0xC00: AVG Antivirus heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
31. Gem. foutcode 2330 Fout 2330 Fout 2330: AVG Antivirus heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
32. Gem. foutcode 2502 Fout 2502 Fout 2502: AVG Antivirus heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
33. Gem. foutcode 2711 Fout 2711 Fout 2711: AVG Antivirus heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
34. Gem. foutcode 2753 Fout 2753 Fout 2753: AVG Antivirus heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
35. Gem. laatste fout ophalen 5 Fout 5 Fout 5: AVG Antivirus heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
36. AVG Setup of Update is al actief Fout 0xE001D026 AVG Setup of Update is al actief. Foutbericht: MFA is al actief en er is slechts één exemplaar tegelijk toegestaan.
37. Gem. Verwijderingsfout 70645 Fout 70645 Fout 70645: AVG Antivirus heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
38. Foutmelding: Algemene interne fout Fout 0xC0070643 Foutmelding: Algemene interne fout. Aanvullend bericht: MSI Engine: kan het product niet installeren.
39. Lokale computer: installatie mislukt Fout 0x80070005 Lokale computer: installatie mislukt. Actie mislukt voor registersleutel HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Windows: registersleutel maken.
40. Gevraagd bestand is niet beschikbaar op de server Fout 0xE0018D32 Het gevraagde bestand is niet beschikbaar op de server. Deze fout kan optreden wanneer u AVG opnieuw probeert te installeren met het online installatieprogramma of wanneer u een upgrade uitvoert naar een hogere editie van AVG.