1. Elke video-omzetterfout 1001 Fout 1001 Parseren van video-URL mislukt! Foutcode: 1001.
2. Elke video-omzetterfout 403 Fout 403 Fout 403: Any Video Converter heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
3. Elke video-omzetterfout 404 foutmelding 404 Video downloaden mislukt: kan geen verbinding maken met flv url, 404.
4. Elke video-omzetterfout R6030 Fout R6030 Runtime-fout.
5. Bestand verwijderen mislukt Fout 5 Bestand verwijderen mislukt: code 5. Toegang wordt geweigerd.