1. Avant-browserfout 000000A9 Fout 000000A9 IE-fout # 000000A9.
2. Avant-browserfout 403 Fout 403 Serverfoutcode: 403.
3. Avant-browserfout 500 Fout 500 Serverfoutcode: 500.
4. Uitzondering EOSError in module asvc.exe op 0000C012 Fout 5 Uitzondering EOSError in module asvc.exe op 0000C012. Systeemfout. Code: 5. Toegang wordt geweigerd. Avant Browser-fouten bij het wissen van records.
5. De uitzondering onbekende software-uitzondering (0x0eedfade) trad op in de toepassing op locatie 0x7c59bbf3 Fout 0x0EEDFADE De uitzondering onbekende software-uitzondering (0x0eedfade) trad op in de toepassing op locatie 0x7c59bbf3. Avant Browser-fouten bij het wissen van records.