81. Autocad Runtime-fout 429 Fout 429 Fout 429: AutoCAD heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
82. Autocad onbekende foutcode 202 Fout 202 Fout 202: AutoCAD heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
83. Autocad onbekende foutcode 211 Fout 211 Fout 211: AutoCAD heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
84. Autodesk-fout 3 Fout 3 Fout 3: AutoCAD heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
85. Autodesk-fout 500 Fout 500 Fout 500: AutoCAD heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
86. Autodesk-fout 9 Fout 9 Fout 9: AutoCAD heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
87. Autodesk-fout 901 Fout 901 Fout 901: AutoCAD heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
88. Geen toegang tot netwerklocatie Fout 1606 "Kan geen toegang krijgen tot netwerklocatie. Toen u de optie ""Uitvoeren als"" in het snelmenu in Windows gebruikte om het productinstallatieprogramma of een installatiescript te starten, is de installatie mislukt en kreeg u het foutbericht. Dit probleem treedt op omdat het installatieprogramma
89. Geen toegang tot VBScript-runtime voor aangepaste actie Fout 2738 Geen toegang tot VBScript-runtime voor aangepaste actie. Toen u probeerde uw product te installeren of te verwijderen op Windows Vista of Windows 7, verscheen de fout en ging de installatie of de-installatie niet verder.
90. Exportverzoek mislukt Fout 36 Exportverzoek mislukt. Het maximum aantal exporten voor dit serienummer is bereikt. U mag niet meer licenties exporteren dan u heeft aangeschaft. Foutreferentie: 36. Proberen licentie over te zetten naar een andere pc. Bij het uitvoeren van het hulpprogramma voor licentieoverdracht
91. Registratie fout Fout 10 Registratie fout. Wanneer u standalone activeringstechnologie voor meerdere plaatsen gebruikt, moet elke computer een unieke hardwarehandtekening hebben. Als het Autodesk-product wordt uitgevoerd op de master- of sjabloonmachine die is gebruikt om de afbeelding te maken, zal de hardware-ID w
92. De netwerklicentiebeheerder kon geen geldige licentie verkrijgen Fout 1.5.-15 De netwerklicentiebeheerder kon geen geldige licentie verkrijgen. Neem contact op met uw systeembeheerder als dit probleem zich blijft voordoen. Fout [1.5.-15]. Toen u probeerde uw op AutoCAD® gebaseerde software te starten, werd de foutmelding weergegeven. Deze fout geeft
93. Windows Installer-fout 2203 Fout 2203 Windows Installer-fout 2203 . Dit foutbericht geeft aan dat u niet over de juiste machtigingen beschikt voor de UNC-share waarop u de implementatie probeert te bouwen.