1. Adobe Acrobat Pro-fout 1 Fout 1 Fout 1: Adobe Acrobat Pro heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
2. Adobe Acrobat Pro-fout 109 Fout 109 Fout 109: Adobe Acrobat Pro heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
3. Adobe Acrobat Pro-fout 110 Fout 110 Fout 110: Adobe Acrobat Pro heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
4. Adobe Acrobat Pro Error 1327 Ongeldige schijf Fout 1327 Fout 1327: Adobe Acrobat Pro heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
5. Adobe Acrobat Pro-fout 15 Fout 15 Fout 15: Adobe Acrobat Pro heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
6. Adobe Acrobat Pro Fout 16 Fout 16 Fout 16: Adobe Acrobat Pro heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
7. Adobe Acrobat Pro-fout 1603 Fout 1603 Fout 1603: Adobe Acrobat Pro heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
8. Adobe Acrobat Pro-fout 1712 Fout 1712 "Probeer PDF-bestand te openen en krijg steeds ""De toepassing Adobe Acrobat Professional kan niet worden geopend. -1712."
9. Adobe Acrobat Pro-fout 1935 Fout 1935 Fout 1935: Adobe Acrobat Pro heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
10. Adobe Acrobat Pro Fout 23 Fout 23 Probleem bij het lezen van dit document (23).
11. Adobe Acrobat Pro Fout 6 Fout 6 Fout 6: Adobe Acrobat Pro heeft een probleem ondervonden en moet worden afgesloten. Excuses voor het ongemak.
12. Er is een fout opgetreden tijdens activering/deactivering/reparatie Fout 50030 Er is een fout opgetreden tijdens activering/deactivering/reparatie. (Hoofdfoutcode 50030, kleine foutcode 71521, systeemfoutcode 1. Installatie van Acrobat X Pro is mislukt.
13. Configuratiefout Fout 16 Configuratiefout. installeer het product opnieuw als de problemen aanhouden, neem contact op met Adobe-ondersteuning, foutcode 16. Acrobat Pro 11 geïnstalleerd onder Windows 8.1. Wanneer u het programma start, krijgt u deze foutmelding.
14. Configuratiefout Fout 6 Configuratiefout. Verwijder het product en installeer het opnieuw. Als dit probleem zich blijft voordoen, neem dan contact op met de technische ondersteuning van Adobe voor hulp en vermeld de foutcode die onder aan dit scherm wordt weergegeven. Configuratiefout bij het bekijken van pdf's.
15. Fout 1310. Fout bij schrijven naar bestand: Bestandspad Fout 1310 Fout 1310. Fout bij schrijven naar bestand: bestandspad. Controleer of u toegang hebt tot die map.
16. Fout bij toepassen van patch op bestand C: \Config.Msi\PTxx.tmp Fout 1328 Fout bij toepassen van patch op bestand C: \Config.Msi\PTxx.tmp. Het is waarschijnlijk op een andere manier bijgewerkt en kan niet langer worden gewijzigd door deze patch. Neem voor meer informatie contact op met uw patchleverancier.
17. Licenties voor dit product werken niet meer Fout 148:3 Licenties voor dit product werken niet meer. Als u gelicentieerde Adobe-producten gebruikt, kunt u een fout tegenkomen waarbij u bij het starten van het product een dialoogvenster ziet met de tekst "Licentieverlening voor dit product werkt niet meer" en in het bericht dat u
18. Het pad C: of het volume is ongeldig Fout 1324 Het pad C: of het volume is ongeldig. Voer het opnieuw in.
19. Er is een probleem opgetreden bij het lezen van dit document (109) Fout 109 Er is een probleem opgetreden bij het lezen van dit document (109). Een beschadigd of onleesbaar PDF-bestand. De kans is groot dat als u fout 109 ziet bij het openen van een PDF-bestand, het bestand beschadigd is.