1. WDF_VIOLATION Fout 0x10D De WDF_VIOLATION-bugcontrole heeft een waarde van 0x0000010D. Dit geeft aan dat Kernel-Mode Driver Framework (KMDF) heeft gedetecteerd dat Windows een fout heeft gevonden in een op een framework gebaseerd stuurprogramma.
2. WHEA_INTERNAL_ERROR Fout 0x122 De WHEA_INTERNAL_ERROR bugcontrole heeft een waarde van 0x00000122. Deze bugcontrole geeft aan dat er een interne fout is opgetreden in de Windows Hardware Error Architecture (WHEA). Fouten kunnen het gevolg zijn van een bug in de implementatie van platformspecifieke hardware
3. WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR Fout 0x124 De WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR bugcontrole heeft een waarde van 0x00000124. Deze bugcontrole geeft aan dat er een fatale hardwarefout is opgetreden. Deze bugcontrole maakt gebruik van de foutgegevens die worden geleverd door de Windows Hardware Error Architecture (WHEA).
4. WORKER_INVALID Fout 0xE4 De WORKER_INVALID bugcontrole heeft een waarde van 0x000000E4. Dit geeft aan dat geheugen dat geen executive worker-item mag bevatten, wel een dergelijk item bevat, of dat een momenteel actief worker-item in de wachtrij stond.
5. WORKER_THREAD_RETURNED_AT_BAD_IRQL Fout 0xE1 De WORKER_THREAD_RETURNED_AT_BAD_IRQL bugcontrole heeft een waarde van 0x000000E1. Dit geeft aan dat een werkthread is voltooid en geretourneerd met IRQL >= DISPATCH_LEVEL.